פשטידת הקישואים של שרה – בת לוויה נהדרת לכל ארוחה!

בחורה עם מחשב נייד

את פשטידת הקישואים של שרה, אכלתי לראשונה בארוחת צהריים בה הייתה בת לוויה נהדרת לארוחת "על האש". בפעם הראשונה שטעמתי אותה, הבנתי שאולי אני בכל זאת אוהבת קישואים. בפעם השנייה זה היה בארוחת ערב משפחתית ששרה הביאה אותה שוב, וגם אז היתה הצלחה בלתי רגילה. אבל אז כבר הבנתי שדרכינו יתאחדו לעד. לקחתי משרה את המתכון ומאז אני משדכת אותה לארוחה בשרית או חלבית, לבארנץ' או לערב וכמובן לצהריים. היא פשוט מושלמת!

מצרכים:

6 קישואים גדולים מגורדים על פומפיה

3 בצלים מגורדים על פומפיה

1/2 כוס שמן

1 כוס קמח תופח

1 כפית פלפל שחור

1 כף אברת מרק עוף

1 כפית מלח

3 ביצים

3 כפות פירורי לחם

להכנה:

לערבב את הבצל המגורד עם הקישואים, לסחוט היטב. להוסיף את שאר החומרים לערבב.

אני הוספתי למתכון צרור שמיר (לדעתי שמיר וקישואים בני זוג נפלאים).

לפזר בתבנית עגולה מס' 26 את פירורי הלחם, לאחר מכן את כל המלית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 45 דקות או עד שהפשטידה זהובה.