צ'ורוס

קינוח חנוכה דרום אמריקאי, מטוגן ומצופה בסוכר וקינמון. כ"כ טעים ששכחתי מהסופגניה…

 

 

15589705_10209502811261986_6204038761196803906_n

למצרכים:

2 כוסות מים

2.5 כוסות קמח

200 גרם חמאה

3 כפות סוכר

1/2 כפית מלח

4 ביצים

שמן לטיגון עמוק

לבזיקה מעל:

1/2 כוס סוכר

1 כפית גדושה קינמון

להכנה:

1. לשים בסיר את המים, החמאה, הסוכר והמלח ולהביא לרתיחה.

2. להוסיף את הקמח בבת אחת ולערבב עד איחוד. להוריד מהגז.

3. להעביר את המסה לקערת מיקסר עם וו גיטרה ולהוסיף את הביצים אחת אחת. המסה מתפרקת כל פעם לחתיכות ומתאחדת מחדש עם הוספת הביצים.

4. להעביר לשק זילוף עם צנתר משונן גדול.

5. לחמם שמן עמוק. לזלף נקניקים באורך 10 ס"מ ישירות לשמן, לחתוך בעזרת סכין או מספריים.

6. לטגן עד הזהבה.

7. לספוג את השמן ולהעביר לקערה עם הסוכר והקינמון.

8. להעביר לצלחת הגשה.

15542376_10209502811501992_8681688606884901854_n

בתיאבון