את המתכון המופלא הזה המצאתי, שקיבלתי גבינה להתנסות.
כשאני מקבלת מוצר להתנסות, אני אוהבת להמציא עבורו מתכון חדש. כמעט כמו להמציא אותו מחדש. אופי המתכונים שני אוהבת הם זריזים, קלילים וכל אחד יכול להצליח בהם. זה שהנחה אותי כשקיבלתי לידי את הגבינה.
אלו כדורי קוקטייל קטנים, רכים, פריכים, נימוחים, ריחניים בטעם של שום ובצל ירוק. הם כ"כ טעימים, שאפילו אני חטאתי ואכלתי חצי תבנית כשיצאה מהתנור. הכדורים הללו הם ינוק מלווה באושר גדול.
למצרכים:
1 קופסת קרם גבינת שמנת עם בצל ועירית (תנובה)
200 גרם חמאה מומסת
1 ביצה
2.5 כוסות קמח תופח
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
1/2 כוס פירורי פרמזן
3 בצלים ירוקים קצוצים
1 כפית מלח
להכנה:
1. לערבב את כל המצרכים יחד (למעט הפרמזן והבצל ירוק) עד איחוד.
2. להוסיף את הבצל הירוק ולערבב. הבצק המתקבל הוא רך אך נוח מאוד לגלגול ביד. אם הוא לא נוח, לשים במקרר לשעה עד שיתקשה מעט.
3. לכדרר כדורים בגודל כדור פינג פונג ולטבול כל חלק עליון של כדור בפירורי גבינת פרמזן.
4. לסדר בתבנית אפיה על גבי נייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ25-30 דקות או עד שהם מזהיבים.














