למצרכים:
1 ק"ג אינטיאס נקי מאידרות ונקי מעור קצוץ קטן (בסכין)
צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה
צרור גדול של נענע קצוצה
1 פלפל צ'ילי טרי קצוץ קטן
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מים
מלח – לפי הטעם (בערך כפית)
להכנה:
לשים את כל המצרכים קערה. לערבב את המצרכים בידיים, ממש כמו לישה. בערך 2 דק'. להניח את העיסה מכוסה במקרר לשעה.

לעשות צורות של קבב, למרוח כל קבב בשמן זית ולשים על מחבת פסים חמה.

לצרוב משני הצדדים עד שיזהיב, לא יותר מדי כשתי דקות מכל צד.

להגיש חם עם יוגורט או טחינה. מושלם!!!
בתיאבון
❤️
על המתכון: "דנון, בי"ס לבישול"











