קבב אינטיאס

זה הקבב דגים הכי טוב שטעמתם. הוא כ"כ פשוט להכנה וכ"כ טעים, שתחזרו ותכינו אותו שוב ושוב ושוב…

14947747_10209086224367574_7100065362136162504_n

למצרכים:
1 ק"ג אינטיאס נקי מאידרות ונקי מעור קצוץ קטן (בסכין)
צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה
צרור גדול של נענע קצוצה
1 פלפל צ'ילי טרי קצוץ קטן
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מים
מלח – לפי הטעם (בערך כפית)

להכנה:
לשים את כל המצרכים קערה. לערבב את המצרכים בידיים, ממש כמו לישה. בערך 2 דק'. להניח את העיסה מכוסה במקרר לשעה.

14947688_10209086224807585_1961762823326801043_n
לעשות צורות של קבב, למרוח כל קבב בשמן זית ולשים על מחבת פסים חמה.

14732274_10209086225087592_1316617836285917441_n
לצרוב משני הצדדים עד שיזהיב, לא יותר מדי כשתי דקות מכל צד.

14947648_10209086223887562_6998229750579152329_n
להגיש חם עם יוגורט או טחינה. מושלם!!!
בתיאבון ❤️
על המתכון: "דנון, בי"ס לבישול"