סלסלת עגבניות שרי (עם הענפים)
8 שיני שום
אורגנו – עלים מ-4 ענפים
מלח גס (רצוי אטלנטי)
1/2 חב' ספגטי (מבושל לפי הוראות יצרן)
פרמזן – לתוספת מעל
להכנה:
1. לפזר בתבנית עם נייר אפייה עגבניות שרי, שיני שום ועלי אורגנו. מעל לבזוק שמן זית ולפזר מלח גס. לצלות בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שהעגבניות צלויות.
2. להוריד את העגבניות מהענפים ולמעוך מעט את שיני השום והעגבניות.
3. להוסיף פנימה את הספגטי המבושל ולערבב. להוסיף פרמזן ועלי אורגנו טריים לקישוט מעל.
4. להעביר לצלחת הגשה וקיבלתם את הפסטה הכי טובה שיש!!!
















