קיש פלפלים
מצרכים ל-2 תבניות קיש אישיות:
1 חבילה של בצק פריך מלוח – מעדנות (כן! גם לי מותר…)
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
1 שמנת מתוקה לבישול (15%)
1 ביצה
3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת
3 כפות קמח תופח
2 כפות שמן זית
מלח
להכנה:
1. לחמם שמן זית במחבת. אליו להוסיף את הפלפלים ולהקפיץ אותם עד ריכוך בדרגת אל דנטה. לקרר היטב
2. לערבב בקערה את מצרכי המילוי: שמנת, ביצה, קמח, מלח וגבינה צהובה.
3. הבצק מגיע מרודד, לשים אותו בתבנית ולהשאיר שוליים ארוכים מחוצה לה. לסדר את הפלפלים, לשפוך מעל את מלית השמנת ולסגור את הבצק בצביתות בצורה מעגלית (לפי הדוגמא).

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה. וזהו! נכון שהיה שווה?
אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!












