אוסובוקו עם פטריות וערמונים בבירה

תבשיל מפתיע בטעמו, מיוחד מלא ארומה ו….חורף. פשוט מאוד להכנה.

DSC_0252למצרכים:

1.5 ק"ג בשר אוסובוקו (רצוי עם עצם)

6 פטריות שמפניון גדולות

2 חבילות ערמונים קלויים ומקולפים

1 בצל גדול

2 בקבוקי בירה לבנה (330 מ"ל לבקבוק – סה"כ 660  מ"ל)

מלח

פלפל שחור גרוס

להכנה:

DSC_0234

1. בסיר גדול ושטוח לטגן את נתחי האוסובוקו משני הצדדים עד להזהבה ולשים בצד על צלחת.

2. באותו הסיר לטגן את הבצל עד שקיפות.

3. להוסיף את הפטריות ולטגן את שניהם יחד תוך כדי ערבוב.

4.להוסיף את נתחי האוסובוקו, המלח והפלפל והערמונים.

5. לשפוך על את הבירה ולהביא לרתיחה.

6. לבשל על אש קטנה, תוך כדי ערבוב (מדי פעם), למשך שעתיים.

עד שהאוסובוקו יהיה מוכן, קחו פסק זמן עם כוס קפה והשיר הנפלא הזה

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!