חייבת את הקרדיט למתכון, ל"אורנה ואלה".
להכנה:
ללביבות:
3 בטטות גדולות חתוכות לקוביות ומבושלות במים עד ריכוך ומסוננות שעה במסננת להגרת הנוזלים
2 כפיות סויה
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
3/4 כוס קמח
שמן לטיגון
לרוטב:
1 שמנת חמוצה (אני שמתי 9% ויציא מעולה)
2 כפות מיונז
מלח, פלפל לפי הטעם
אופציה: 2 כפות עירית קצוצה
להכנה:
1. בקערה גדולה לשים את כל רכיבי הלביבות ולערבב היטב.
2. למלא שק זילוף עם צנתר רחב בבטטה.
3. לחמם שמן בגובה 1 ס"מ במחבת גדולה. לזלף עיגולים קטנים לתוך השמן החם. ולשטח אותם עם כף.
4. להפוך את הלביבות עד שיזהיבו.
5. להוציא אותן לנייר סופג.
להכנה הרוטב:
לערבב היטב את כל חומרי הרוטב. אם הוא סמיך מדי לטעמכם (אני אוהבת כך) להוסיף 2-3 כפות חלב.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!












