סלט כרוב עם כרפס

סלט של כרוב וסלרי אמריקאי, כל כך טעים ומשתבח גם יום אחרי

בחורה עם מחשב נייד

IMG_2081

 

למצרכים:

1/2 כרוב לבן

4 מקלות סלרי אמריקאי

מיץ מ-1 לימון

3 שיני שום כתושות

4 כפות שמן זית

1 כף שטוחה מלח

להכנה:

לחתוך את הכרוב לרצועות ארוכות דקות. לחתוך את סלרי דק, גם את העלים. לפזר את המלח ולעסות היטב את הכרוב. לעסות את הכרוב כאילו היה בצק. הכרוב לאט לאט "נובל" ומצטמק. להוסיף את שאר חומרי הטעם ולערבב היטב. מציעה מראש להכין כמות כפולה כי הסלט מאוד טעים ומשתבח גם יום אחרי.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב