שקשוקה מופלאה

שקשוקה בצבע אדום עז עם טעמים וניחוחות משכרים, מושלם לארוחת ערב או סתם כך

למצרכים:

1 בצל גדול

8 שיני שום

1 פלפל אדום גדול

2 קופסאות עגגבניות מרוסקות (מסוג איכותי) סה"כ 800 גרם

5 ביצים

שמן

פפריקה, מלח, פלפל שחור

1.5 כפות רסק עגבניות

1/2 כוס מים

עלי זעתר מיובשים (לא חובה)

להכנה:

1. במחבת גדולה ועמוקה לשים 4 כפות שמן ולחמם.

2. לשים במג'ימיקס את הבצל והשום ולעשות מספר סיבובים (לא טחון אלא קצוץ קטן). להוסיף למחבת. לטגן 2-3 דקות תוך כדי ערבוב שלא יישרף.

3. בינתיים לשים את הפלפל גם במג'ימיקס ולעשות שוב מספר סיבובים כדי לקצוץ קטן ולהוסיף למחבת. לטגן יחד 2 דקות.

4. להוסיף את 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כף שטוחה מלח, 1 כפית פלפל שחור ומעט עלי זעתר מיובשים. להוסיף את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים.

5. לכסות את המחבת ולבשל על אש קטנה חצי שעה. מדי פעם לערבב שהתחתית לא תישרף.

6. להוסיף את הביצים אחת אחת

7. לכסות את המחבת ולבשל עוד רבע שעה.

8. להכין סלט ירקות קצוץ קטן, להוציא זיתי קלמטה, לפרוס לחם לבן ולהתחיל לטבול. מעדן!

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!