הצעד הראשון בהשכרת מקררים
צריכים לשכור מקרר לאירוע? יש שלושה סוגי מקררים ולכל אחד מהם מטרה אחרת.
בכל אירוע בו מוגשים או נמכרים מוצרי מזון ושתיה, צריך לדאוג לפתרונות קירור. אם האירוע נערך באולם אירועים, הדאגה הזו נחסכת מכם, אך אם אתם עורכים אירוע בשטח פתוח, בגינת הבית או במקום אחר, תצטרכו לדאוג למקררים כדי לשמור את המזון בתנאים נאותים. אז מה הצעד הראשון? להכיר את שלושת הסוגים העיקריים של מקררים להשכרה.
מקרר עומד
מקררים עומדים הם המקררים שאתם מכירים מן הבית, אך בדרך כלל באירועים מדובר במקרר מיני אם כי ניתן לברר גם לגבי מקררים גדולים יותר, בהתאם לצורך. במקררים עומדים החלוקה היא בדרך כלל לשני תאים מרכזיים: קירור והקפאה. בכל אחד מהתאים יש חלוקה פנימית באמצעות מדפים ו/או מגירות. בדקו שהחלוקה מתאימה לכם וודאו שיש לכם מספיק שטח גם באזור הקירור וגם באזור ההקפאה.
מקרר שוכב
מקרר שוכב מוכר גם בשם "מקרר אמבטיה" והוא בדרך כלל משמש להקפאה. במקרר זה משתמשים בעיקר כשרוצים לאחסן גלידות או חומרי גלם שצריך לשמור בטמפרטורות נמוכה. כששוכרים מקרר שוכב, צריך לקחת בחשבון את מידות המקרר ולבדוק שיש מספיק מקום להציב אותו בשטח האירוע.
מקרר תצוגה
השכרת כסאות – מקררי תצוגה יכולים להיות מקררים עומדים או שוכבים והמיוחד בהם זו דלת הזכוכית השקופה המאפשרת לראות את המוצרים המונחים בפנים. מקררי תצוגה נועדו להציג את המזון או השתייה בצורה אסתטית שתמשוך לקוחות ותקל עליהם בבחירת המוצרים השונים. במקררי תצוגה משתמשים בעיקר כאשר מוכרים קינוחים, מאפים, קישים, עוגות, גלידות ומשקאות. גם כאן חשוב לשים לב לחלוקה הפנימית ואפשרויות הסידור של המוצרים.
לא משנה איזה מקרר אתם מחפשים, בדקו מהו נפח האחסון והאם הוא מתאים לצרכי האירוע. לדוגמה – האם יש פונקציית הקפאה בנוסף לקירור, האם יש אפשרות לווסת את הטמפרטורה, האם יש תאורה פנימית (חשוב במיוחד במקררי תצוגה) וכן הלאה.
כמו כן, ודאו יש חיבור זמין לחשמל ואם לא, בררו עם החברה ממנה שכרתם את המקררים לגבי אפשרות לשכור גנרטורים מתאימים.










