אין יותר מחמם וטעים ביום חורף גשום, מאשר מרק פסטה פתיתים שקל להכין ובמיוחד שגם הילדים אוהבים.
מותג הפסטה המוביל באיטליה,ברילה, מציע מתכון למרק שילדים אוהבים: פסטת פתיתים בצורת כוכבים עם קוביות קטנות של חזה עוף וירקות שחתוכים לכל מיני צורות.
המרק טעים, בריא ומזין.
צילום – אפיק גבאי
המתכון באדיבות: אינס ינאי
מצרכים:
חצי חבילת פסטת פתיתים של ברילה
2 גזרים
2 קישואים \ זוקיני גדולים
1 גבעול סלרי קצוץ
200 גרם קוביות חזה עוף
2 שמיר קצוץ
1 גמבה אדומה
1 כוס פרחי כרובית קטנים
1 בצל מגורר
כפית מלח
חצי כפית כורכום
כף שמן זית
אופן ההכנה:
1. חותכים את הגזרים, הקישואים והפלפל לעיגולים, משולשים וריבועים.
2. בסיר עמוק מניחים כף שמן זית, כפית שמיר קצוץ , סלרי קצוץ דק , בצל מגורר וקוביות עוף.
3. מוסיפים את הירקות והמלח ומביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כ- 25 דקות.
4. מוסיפים חצי חבילת פסטה כוכבים, מבשלים 6 דקות , מכבים ומכסים ל- 5 דקות נוספות.
צילום – אפיק גבאי
בתיאבון, וחורף חמים וטעים.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
מתכון למרק חורפי – פסטת פתיתים בצורכת כוכבים
מתכון להכנת מרק שילדים אוהבים: פסטת פתיתים בצורת כוכבים עם קוביות קטנות של חזה עוף וירקות שחתוכים לכל מיני צורות.

הכתבה הבאה


אורז עם טויסט תאילנדי
אורז עם טויסט תאילנדי
איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0









