סוגת ממשיכה לחדש ולהפתיע, ומשיקה בצק מרודד לעיטוף עוגות.
צוות הפיתוח בסוגת מציג מוצר חדש שמאפשר להכין עוגות "וואו" בקלות. לא צריך ללוש ולא לרדד.
לוקחים עוגה מוכנה, מורחים עליה מעט סירופ או ממרח מתוק ומניחים את הבצק המרודד מראש, מחליקים עם היד ויש עוגה אלגנטית.
המוצר הוא המשך לסדרת מוצרי בצק הסוכר של סוגת שמטרתם לספק לצרכנים קלות, נוחות ויעילות בקישוט עוגות.
הבצק המרודד מגיע בצבע לבן באריזה של 400 גרם ובקוטר של 34 ס"מ.
במידה ורוצים לקשט ניתן להשתמש בבצק סוכר צבעוני של סוגת הנדבק לציפוי במעט מים.
סוגת מובילה את שוק האורז, הקטניות והסוכר בישראל. החברה פועלת מאז שנות החמישים של המאה הקודמת כאשר מפעל החברה משתרע על פני כ- 100 דונם בקרית גת. לחברה מגוון רחב של מוצרים החל מסוגים רבים של אורז ועד קמח, קטניות, פתיתים, בצק סוכר ועוד. כל זאת תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר לאורך כל הדרך מהשדה לצלחת.
ערכה: נדיה היבא













