חשקים.
מהעושים כשמתעוררים החשקים בערב לא חמים במיוחד לפוקאצ'ה ?
מכינים !
החשקים התחילו עם ריח החצילים הפרוסים שנמשכו בשמן זית והוכנסו לתנור לצליה. על הכנת החצילים בפוסט אחר.
נחזור לפוקאצ'ה ?
קילו קמח
כף וחצי שמרים יבשים
2 כפות סוכר
^ לערבל שתי דקות את הנ"ל
להוסיף –
שתיים וחצי כוסות מים
אחרי דקה להוסיף עוד –
2 ביצים
1/2 כוס שמן זית
300 גרם גבינה מעושנת מגוררת . לא ! לא התבלבתי. להוסיף לבצק
לבדוק אם צריך להוסיף מים מכיוון שהבצק אמור לצאת דביק. ממש דביק
להתפיח
לשפוך לתבנית לשטח אותו עם ידיים משומנות כדי שלא ידבק לידיים בלי להוסיף קמח.
שוב להתפיח כעשרים דקות
תפח ?
לחמם תנור על 200 מעלות
לנעוץ בלי רחמים אצבעות בבצק כך שהבצק בתבנית יראה עם בולענים ההם שיש הרבה מהם באזור ים המלח.
לפזר עליו מהחצילים ההם הקלויים ולא מטוגנים, עגבניות, בצל, פרוסותת מעז גבינת עיזים 9% ושמן זית בנדיבות. לי באופן אישי היו חסרים כאן קישואים
לאפות כ 20 דקות ב 200 מעלות
בתיאבון













