פסטיבל – שף תאכל ה 19

בחורה עם מחשב נייד

10922508_10153079367118738_3483974664793262989_n

גם השנה פסטיבל "שף תאכל" חוזר לחמם לנו את החורף בין התאריכים 11-20 בינואר במסעדות מובחרות ברחבי הארץ.

הארוחה שתוצע בימי הפסטיבל תציעה –

מנה ראשונה

מנה עיקרית

קינוח

בעלות של 89 שקלים.

ערב הקשת הפסטיבל התקיים במסעדת  SHINE&SHARP בתל אביב שגם לוקחת חלק בפסטיבל (נגיע למנה שלהם בהמשך).

הוזמנתי להשקת הפסטיבל כדי לראות, להריח ולטעום חלק מהמנות שיוגשו בפסטיבל.

אז הייתי, ראיתי, הרחתי, צילמתי וטעמתי מהמנות שהוצגו לנו, חלק מהמנות ערבו לי לחיך חלקן רק לעין ועל אחרות הייתי בקלות מוותרת. אבל היי, הרי זה קורה לכולם תמיד בכל מקום, או אירוע.

השנה נותנת החסות לפסטיבל היא – קרלסברג.

קרלסברג משיקה את המשקה האלכוהולי החדש SOMERSBY.

המשקה האלכוהולי החדש הוא סיידר תפוחים אלכוהולי עם ניחוח תפוחים ו 4.5% אלכוהול. אני, אחת שלא מתלהבת ממשקאות אלכוהולים בכלל חייבת לציין שאת המשקה הזה לגמתי בהנאה גדולה עם טעם התפוחים והניחוח המרענן. נראה לי שזה המשקה שיכבוש את הקיץ הבא.

10917113_10153079366713738_8650652188352631137_n10917455_10153079366363738_6107386288983435402_n

אז מה הרחתי, ראיתי וטעמתי ?

מנת פתיחה של השף, מור בק, ממסעדת צ'ופ צ'ופ בהוד השרון – כריכוני בשרים מעושנים, צ'ופ אסאדו וחזה בקר מעושנים, מיונז שום, צ'ימיצ'ורי ופייסט פלפלים חריפים וצ'ופ מיקס אווז ואנטריקוט מעושנים עם וואסבי שום ובלסמי מצומצם.

10888762_10153079372043738_9168124032666102377_n

מנות ראשונות –

השף, אלעד לוי, מ SHINE&SHARP – הקובה של סבתא. אני אהבתי. הקובה פריך מטובל בעדינות וערב לחיך.

10385549_10153079371808738_8694551786349784921_n

שף, זיו רשף שימחוני ממסעדת הספסל ברמת גן – סופלקי סייטן עם יוגורט עיזים. לא טעמתי. לא יודעת מה לכתוב על המנה אבל היי, תודו שזו חגיגה לעיניים.

1908482_10153079367438738_7595320415149833054_n

שף, מוריס צור ממסעדת כיופים בירקונים הגיש פטה כבד עם מולרד אווז ועירית – שלא תעזו לוותר על המנה הזאת ! חגיגה אמיתית לחיך ולבטן.

10892000_10153079371338738_3835345378314339506_n

מנות עיקריות –

שף, אלעד לוי ממסעדת SHINE&SHARP  הגיש מנת אנטריקוט . מנה משובחת האנטריקוט היה מומלח בצורה מושלמת עם ניחוח של גחלים עשוי מושלם הגיע עם הצבע הנכון בטעם הנכון והוכן עם יד מקצועית. לא לוותר על המנה הזו !

10888762_10153079370583738_4296375218799590161_n 10868090_10153079370103738_3068842830697248935_n

שף, זיו רשף שימחוני ממסעדת הספסל ברמת גן הגיש מנת בקר בבישול איטי עם רוטב יין ופירה כפרי. אני ? לא ממש התלהבתי.

10897015_10153079369823738_4283277839514942176_n

קינוח –

שף, אבי מרון ממסעדת הבלינצ'ס ההונגרי הגיש בלינצ'ס בשלושה מילויים

שוקולד

936057_10153079369613738_8190525432895622136_n

גבינה עם צימוקים

156029_10153079369658738_189592101528713025_n

קציפת  תות הלכתם על הבלינצ'ס ? בקשו רק את הבלינצ'ס עם קציפת התות. תודו לי אחר כך. זה בסדר.

10923656_10153079369553738_8314532396993428831_n

כל הפרטים על הפסטיבל תוכלו למצוא כאן.