בוקר טוב
לקראת הקיץ :
בלנדר מקצועי ביתי של המותג בראון
חברת ברימאג, המתמחה ביבוא, שיווק והפצה של מכשירי חשמל לבית ולמטבח, מציעה בלנדר מקצועי לבית של המותג הבינלאומי BRAUN (בראון).
לבלנדר שתי תכניות ייעודיות מיוחדות: תכנית להכנת שייקים של גלידה, פירות, חלב ומוצרים נוספים ותכנית להכנת מרק ומחית (פירה). בנוסף קיימת תכנית לכתישת קרח.
הבלנדר בעל כד מזכוכית בנפח 1.6 ליטר, הניתן לשליפה ויכול לשמש גם ככוס מדידה. במכשיר 11 מהירויות עבודה והוא עצמתי מאוד בזכות הספק מנוע של 1,000 ואט. מכסה הבלנדר הינו קל לפתיחה. להבי הסכינים עשויים מפלדת אל חלד, ויש מקום לאחסון הכבל. הבלנדר ניתן לשטיפה במדיח הכלים. עיצובו הינו מודרני וקומפקטי והוא מגיע בצבע שחור.
מחיר מומלץ לצרכן: 499 ₪.
אחריות: שנתיים.
להשיג בחנויות החשמל המובחרות וברשתות המורשות.
מצ"ב לינק לסרטון יוטיוב המציג את יכולות הבלנדר:
אייל גליק, שף המטבחון של אייל – קולינריה אחרת, הכין שני מתכונים מרעננים לימי הקיץ החמים ומתאימים גם לאירוח: פרוזן יוגורט עם פירות ושייק אבטיח.
מתכון להכנת שייק אבטיח
מצרכים:
כחצי אבטיח – חתוך לקוביות גסות קר
עלי טימין משלושה גבעולים
3-4 קוביות קרח
כוס מקוררת במקרר כשעה
אופן ההכנה: מכניסים כל המרכיבים לבלנדר, מעבירים לאופציה – הכנת שייק ולוחצים על התחל לאחר כשתי דקות עוצרים הפעולה. מעבירים לכוס המקוררת.
**לגרסה אלכוהולית – הוסיפו רבע כוס טקילה
מתכון להכנת פרוזן יוגורט עם פירות
המצרכים:
כוס דובדבנים/ פטל/ אוכמניות/ תות שדה/פירות יער – קפואים ( ניתן להשיג ברשתות המזון או להקפיא פירות טריים )
1 כוס יוגורט 4%
2 כפות דבש
קצפת מוכנה או להקציף 1 שמנת מתוקה עם כף סוכר עד לקבלת קצפת יציבה
חופן פקאנים מסוכרים קצוצים
אופן ההכנה: מכניסים את הפירות הקפואים , היוגורט והדבש, מעבירים למצב –כותש קרח
לאחר כדקה עוצרים – על התערובת להיות גסה
הגשה:
מוזגים לכוס , מקשטים בקצפת ופקאן מסוכר
בתיאבון!














