צהרים טובים
אני יודעת שחורף וכו'. אבל זה כצנינים בעיניי.
חורף, קיץ .אני מכורה לגלידה וכך כל בני ביתי, משפחת ארז. ולגלידה שאני מכינה. אני מגוונת ומשנה. אבל הבסיס נשאר אותו בסיס.
איני צוחקת לרגע. זו הגלידה בהא הידיעה!!
גם עוגיות במילוי ריבת חלב הכנו בבית. טעים מאוד.
2 שמנת מתוקה
1/2 פחית של חלב מרוכז כחוש
כפית מחית וניל טהור
3 כפות גדושות ריבת חלב
להקציף את השמנת. בהדרגה להוסיף את החלב המרוכז וריבת החלב. לקראת הסוף כשהמסה כבר סמיכה, להוסיף את מחית הווניל.
אפשר להוסיף גם שבבי שוקולד משובח , פירות יער, תמצית אספרסו ביתי. והשמיים הם הגבול.
להקפיא בכלי ולכסות בניילון נצמד. 4-5 שעות במקפיא.
בתיאבון. ההנאה מובטחת.
השתמשתי בריבת חלב אמיתית ונהדרת , מוצר מושלם משובח ואיכותי .
ריבת חלב של חברת מרדל הנמכרת לקונדיטוריות רבות ביבשת אירופה.
מה שטוב בריבת חלב זו שהיא אינה מכילה חומרים משמרים ולא צבעי מאכל. המתכון שלה הוא איכותי מבית טוב.
המרקם משגע שחבל על הזמן, חלק וקרמי ומושלם לשימוש לכמה יעודים; תוספת לגלידה ביתית, מילוי מאפים, ממרח לכריכים טעימים ומתוקים, תוספת לפנקייק ביתי וטעים, ציפוי לקרפים, עוגות והיריעה קצרה מלהכיל.
צנצנת של 450 גר' וגם בקבוק לחיץ המכיל 370 גר'.
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות הפרטיות.
מומלץ במתיקות.













