את המנה שלי הכנתי בעקבות טיגון פילה דגים בפירורים
נותר שמן טיגון ריחני וטעים שנתן בי רעיון לכרוב שהיה מונח על סלסילת הירקות
ותהיתי מה לעשות בו ומכיון שבדיוק שטפתי ירק היה עוד פלוס
וכך נוצר כרוב מוקפץ ומתובל .
למצרכים –
כרוב בינוני חתוך לאטריות לא עבות
חופן פטרוזיליה קצוצה לא דק
חופן גדול כוסברה קצוצה לא דק
בצל גדול בקוביות
5 כפות רוטב תיבול החדש של אוסם או טריאקי
צ'ילי מתוק לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי
מלח
שמן לטיגון
מחממים השמן במחבת עמוקה או סיר שיכיל הכל
מטגנים את הבצל והכרוב שישחימו
מוסיפים תיבול וממשיכים לטגן מעט
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה
בוחשים היטב ומכבים אש
מגישים חם לצד מנת חלבון כמו דג מטוגן או שניצל.












