ספק מאפין ספק לחמניה .
אני הכנסתי בה צימוקים שרויים בתירוש אבל ניתן חמוציות וניתן אגוזים ומה לא…
אני אוהבת חומרים פשוטים זמינים וטעימים לי ואני בטוחה שיהיו טעימים גם לכם .
השבוע ניסיתי ויצאו לי כמו לחמניות רכות וטעימות .
אז בואו נכין יחד
צריך-
קערה גדולה
2 כוסות קמח מצה רגיל
כוס קמח תירס צהוב שרוי לשעה בכוס מי ברז (להוסיף יחד לקערה)
3 ביצים
כוס ח.פ שמן חמניות
5 כפות סוכר
כוס ח.פ צימוקים כהים,חמוציות,אגוזים . מה שבא לכם אני שמתי צימוקים ששריתי בכוס תירוש ענבים.
3 שקיקים אבקת אפיה כשלפ
מיכל לבן
מערבבים הכל יחד .
ממתינים רבע שעה שחלק מהנוזלים יספגו בעיסה.
בידיים רטובות יוצרים לחמניות וניתן גם במנג'טים למאפינס
אופים 20 דקות 180 מעלות שיזהיבו ויתפחו היטב.
ניתן לפני האאפיה לפזר שומשום .
תהנו מכל ביס .












