כריך של אהבה ליום האהבה והכל בדקה.

 

מינוט סטייק

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

כשאני אוהבת מישהו זה עד הסוף ושאני אוהבת את דרלינג שלי זה מעמקי נשמתי .

דרלינג טועם תמיד מעיר ונותן עצות בכל מה שאני עושה או מכינה .

הפעם רציתי לשמח אותו ועל הדרך לבדוק מה הוא אומר…

אז הכנתי עבורו כריך לארוחת הערב כזה מושקע ומיוחד בדיוק כפי שהוא עצמו כזה עבורי.

שריתי פרוסות אריזת מינוט סטייק שקבלתי לנסותו במרינדה טעימה שמיד תקבלו את מתכונה.

שימו בקערה מתאימה –

כף טריאקי טוב -לא סירופ מתוק -איכותי.

חצי כפית חרדל גרגרים

יצי כפית פלפל שחור

כמה טיפות חומץ בלסמי

שן שום קלופה וחתוכה לרבעים לא לכתוש .

ערבבו היטב וטבלו את פרוסות הבשר לדקות ספורות.

חממו מחבת מרוחה במעט שמן צמחי

הניחו את פרוסות הבשר לדקה והפכו אותן

הוציאו לצלחת מחוממת והכינו את הכריך הפתוח של החיים .

לחם טוב או לחמניה מאסט פה.

לי היתה חלה מתוקה משבת ואתם מוזמנים לקנות ולהכין איתה את הכריך .

פורסים פרוסה עבה של לפחות 1 וחצי ס"מ

מורחים בחמאה/שמן זית/מרגרינה  שומן אווז או מה שבא ומזהיבים את הפרוסה בגריל משני צדדיה לא למחוץ אותה.

מוציאים ומורחים מעט מיונז טוב ואפשר ביתי

מניחים פרוסות בצל דקיקות ששרו במעט חומת והפו רכות

פרוסות עגבניה דקיקות ,עלי חסה קטנים וכל מה שבדעתכם לשדרג .

מניחים את פרוסות הבשר החמות .

מנטפים מעט חרדל טוב .

מגישים חם למי שאוהבים עם בירה טובה וקרה ותראו איזה חיוך ואהבה תקבלו .

חשוב לציין שמינוט סטייק של חברת "בלאדי" נחתך דק מאוד מנתח אנטריקוט טרי ומשווק באריזות ואקום בכל המרכולים .

מחיר המוצר 34.90 ₪ בלבד רשום באופן גלוי על גבי האריזה (תקרת המחיר המקסימאלי שניתן לדרוש עבור המוצר)

מהטיחה לכם הנאה ממוצר מעולה ונגיש .

אריזה כזו מתאימה לשני כריכים פתוחים .

 

 

https://api2-mail.walla.co.il/email/1995930622/attachment/%259D4575663EDF96DEAEBE0AD5E0CBD81C458F14D3

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.