פאי גבינה וריבת חלב .

עוגת ריבת חלב

עוגת ריבת חלב  תמונה של העוגה ופרוסה ממנה

בימים הקרים הללו בערבו של יום אתה מת למשהו מנחם מתקתק ואיכותי

אני לא מאלו שאקח ביסקוויט ואטבול בתהשלי .

אני מאלה שאקח ביסקוויטים ואכין מהם משהו שכן יהיה לי כיף בפה .

בדיוק לזה נועדה ריבת החלב שקבלתי של קומידה .

היא נשלחה אלי לטעימה .אחחח איזו טעימה זו היתה בכפית ,במזלג ובמה שבא ליד .

היידה מכינים לנו פאי מתקתק.מחכים שיהיה פושר לגמרי מקציפים קרם קר ועשיר

וציפוי פריך למרקם .

יושבים ומתענגים על פרוסה מזה כשבבית חם

ומשקה טוב ליד על שולחן הטלביזיה .

החיים שלנו תותים? טוב לא . החיים שלנו כרגע ריבת חלב . היא מתוקה ונפלאה .

לכו להכין זה כל כך קל.

לתחתית תבנית  פאי עגולה 28 צריך-

   300 גרם ביסקוויטים  פתי בר וניל

100 גרם חמאה רכה

2 כפות ריבת חלב

 שאותם גורסים במעבד מזון היטב.

מרפדים את התבנית כולל הדפנות .

למלית –

500 גרם גבינה לבנה 5%

1 מיכל שמנת חמוצה (אפשר 9%)

3 כפות סולת גדושות

2 ביצים

1 שקיק אבקת אפיה

5 כפות סוכר לבן

מערבלים הכל יחד ומעבירים את העיסה מעל התחתית שלנו .

אופים 30 דקות בחום של 180 מעלות .

המלית עדיין רוטטת מעט וזה מעולה .

מקררים שהעוגה תהיה פושרת אחרת הציפוי ינזל לנו .

לציפוי-

2  מיכלי שמנת מתוקה

אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב

1 כף ריבת חלב לטעם

לפיזור –

טפטופי ריבת חלב

שקדים מקורמלים גרוסים או כל מה שאוהבים.

אין לכם מושג כמה טעים העניין .

פרוסת עוגת ריבת חלבעוגת ריבת חלב אפויה בלי קרם

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.