טחינה מטריפה .

מלח הארץ בטחינה

טחינה עם פטרוזיליה

טחינה

רק המילה וכבר אני מריירת

טחינה טובה מתובלת כראוי זה בכלל עילוי

פיתה חמה ליד ולא צריך יותר .

בבית שלנו מטורפים על טחינה בכל צורה וכשקבלתי את מלחיות "מלח הארץ" לניסוי החלטתי לשנות והמלחתי בתיבול נענע,כוסברה יבשה ומלח ים טעים.

כוס טחינה גולמית טובה שאתם אוהבים

כוס מים קרים מאוד

חצי כפית מלח לימון כן כן וזה למה? כי מיץ לימון טעמו פג אבל מלח לימון נותר וגם שומר לי על הטחינה מקלקול.(מעין חומר משמר טבעי)

לא להמליח.

פשוט לטחון פנימה את מלח התיבול של "מלח הארץ" במקום .

להקציף יחד ואם צריך מים  נוספים תוסיפו לפי טעמכם.

תקנו תיבול  פזרו פטרוזיליה קצוצה טריה והגישו לשולחן

נראה מי יעמוד בזה עם פיתה חמה .

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.