חברת "ויסוצקי", וחברת "מבשלות בירה ישראל" חברו לפיתוח סדרת מוצרים ייחודית המבוססת על חליטת עלים המבוססת על עלי תה אמיתיים:
"ויסוצקי ICE".
קבלתי מארז מקסים של בקבוק זכוכית מלא במשקה ,כוס ועציצון עם שתית של נענע שריחו משכר ושהלך לשתילה באדנית שלי על החלון.
נכתב על הבקבוק לשתות צונן . אז הוא הוכנס כלאחר כבוד להצטנן במקרר שלי .
בתחילה אמרתי לעצמי נו טוב עוד משקה אבל כבר בלגימה הראשונה הבנתי שלא כך הוא .
המשקה הצונן עדין בטעמו , ללא טעמי לוואי או מתיקות מיותרת שמצמיאה עוד יותר .כשקראתי בהסבר החברה הבנתי מדוע הוא טוב .
הסדרה החדשה תחת השם: "חליטת ויסוצקי"ICE , מבוססת על פיתוח חדשני של חליטת עלי תה ירוק וצמחים ישירות לבקבוק, כחלק מצמיחת קטגוריית התה הירוק והצלחתה בשנים האחרונות.
רכיבי המוצר החדש : עלי תה ירוק וצמחים טבעיים ומיץ לימון טבעי. ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל. מכיל 22 קל' ל-100 מ"ל במתיקות מעודנת.
תהליך הפיתוח הייחודי של חליטות "ויסוצקי "ICE, אשר ארך כ- 3 שנים, התאפשר הודות לידע והמומחיות של חברת "ויסוצקי" בעולמות התה והצמחים, בשילוב המומחיות של חברת מב"י ביצור מוצרי RTD (Ready to Drink), והתמחות במוצרי חליטה. יצוין כי מב"י הנה היצרנית היחידה בישראל, בעלת הידע והטכנולוגיה, ליצירת חליטות תה וצמחים קרות, בתהליך של חליטה ישירה לבקבוק.
בשנים האחרונות מהווה התה הירוק אחד ממנועי הצמיחה החשובים של מותג התה ויסוצקי וצומח בעקביות מדי שנה.
סגולותיו של התה הירוק הופכות אותו למרכיב חשוב בשמירה על אורח חיים בריא וחלק מעולם ה- 'WELL BEING'.
החליטות החדשות יוצעו בבקבוק זכוכית מעוצב בשני טעמים:
חליטת תה ירוק עלי למון גראס (לימונית) ולואיזה; וחליטת תה ירוק ונענע.
אני קבלתי בטעם לימונית ולואיזה שכנראה שאקנה לי אותו שוב כי אהבתי את טעמו מאוד.
לסיכום -בקבוק הזכוכית היפיפה שומר על טעמי משאות שנמזגו לתוכו ואני שומרת בו תמיד משקה ליד מכתבתי.













