שאני אוהבת מתוק .
טוב נו אתם יודעים כבר ,אבל אני חול סכרת ונזהרת מאוד .
לא אגיד שאינו חוטאת בכפית ריבה .
הגיעה ההזדמנות לריבה ללא סוכר ע"י מוצר חדש בשוק .כזה עם סיבים מתוק במידה ובלי טעמי לוואי .
רקחתי לי ריבה
אחת מתוקה
שתנעים לי טעמים על עוגה וביוגורט ועוד ועוד .
טוב נו . אחלוק עמכם מתכון פגז .קל ולעניין .
העבודה היחידה זה לפתוח שקיקים של סוכרלוז של מרמולייט -כזה עם סיבים
הכמות היא של שווה ערך לכוס סוכר .
קונים בחנויות של ציבור רוסי או אפילו לאחרונה ראיתי ברמי לוי דומדמניות שחורות.
הן דומות לאוכמניות רק טעמן חמצמץ יותר .
משקל הפרי יהיה 600 גרם.
משרים את הפירות הקפואים בסיר קטן כמה שעות עם הסוכרלוז .הוא ימס וימתיק אותן היטב .
מוסיפים כמה טיפות וניל טוב ושולחים את הסיר לבלות על אש קטנה אחרי הרתיחה לשעה.
בכוס זכוכית ממסים כפית גדושה גרגרי ג'לטין במים רותחים (חצי כוס)
מוסיפים את הג'לטין המומס לריבה הרותחת ובוחשים יחד היטב.הוא ימצק אותה אחר כך.
מעבירים לצנצנת מעוקרת ונקיה ופוקקים היטב .
שומרים במקרר כי אין חומרי שימור .
הריבה תחזיק מעמד כשבועיים .
תכינו ותהנו מכל כפית מתוקה ללא רגשי אשם ועל הדרך תקבלו סיבים כי מרמולייט דאגו לכך.













