עוגת גבינה ויוגורט בציפוי קונפיטורת דובדבנים ונשיקות.

עוגת גבינה קרה בציפוי קונפיטורת דובדבנים ונשיקות

כידוע הפייסבוק החליט להזכיר לנו נשכחות מדי יום …

היום בבוקר הוא החליט להזכיר לי את שבועות לפני ….כשעדיין הבלוג שלי לא נולד

מיד חשבתי היי ומה עם הקוראים שלי הם צריכים גם מתכון כזה טוב…

כזה שבא עוד ועוד…כי הוא לא כבד ולא מתוק מדי

מומלץ להשתמש בקונפיטורה טובה כמו של הרו למשל שאינה מתוקה ומלאת פרי .
לתחתית
שרוול פתי בר
5-6 ביסקויטי לוטוס
100 גרם חמאה רכה …אפשר פחות.
לעבד יחד ולצפות תבנית 28 עגולה מרופדת בנייר אפיה
לאפות 10 דקות ולצנן היטב
למלית
500 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
4 מיכלי יוגורט מולר ביאנקו לבן טבעי
1 מיכל שמנת מתוקה
2 אריזות  אינסטנט פודינג וניל
כמה טיפות תמצית פטל של מיימונס
1 שקיק ג'לטין מומס  בכוס חד פעמית קטנה מים רותחים

לציפוי צנצנת קונפיטורת דובדבנים טובה . השתמשתי בהרו
כמה נשיקות לבנות מפוררות גס

כמה דובדבני אמראנה מסוכרים

הרכבת העוגה –

מקציפים היטב את כל חומרי המלית יחד
מעבירים מעל התחתית האפויה והקרה
מצננים כמה שעות במקרר
לציפוי
ממיסים מעט במיקרו את הקונפיטורה ובכף מורחים ממנה על העוגה הקרה
משתמשים לכיסוי פני העוגה בכמה שצריך.
מקשטים בנשיקות  מסביב כמו בתמונה
שומרים במקרר ונהנ ים מכל ביס

וחתני אומר – לא לשכוח להכין עוד אחת כזו…זה עף.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.