חצי קילו בשר שמן מעט-
3 כפות פירורי לחם פשוטים
בצל ענק מרוסק בפומפיה עבה על נוזליו,
פלפל שחור כמון רבע כפית גבישי שום ואם בא אז עוד תבלינים שאוהבים
ביצה אחת קטנה ו…שקיק אבקת אפיה .
ללוש כמו בצק כמה שניות .
ליצור קציצות כמו המבורגרים קטנים או כדורים לפי הצורך ולהניח על מגש .
לכסות בניילון נצמד ולמקרר לכמה שעות .
להכניס לגריל משני הצדדים ולהתענג עם פירה ליד או סטייק צ'יפס
ואם ברוטב עסקינן אז להכים רוטב עגבניות טעים שכולנו יודעים להכין ולהכניס את הקציצות לתוכו ללא טיגון .












