בצק מקמח תירס משגע ממולא גבינות ועוד

בחורה עם מחשב נייד

בצק קמח התירס חדש  שלי -מולטי טסקינג…
הפך לסוג של סמבוסק קרנץ' בחוץ ורך בפנים ומלא גבינות
טוגן לו בשמן רותח . אייייי כמה טעים .
האחד השחום הזה הוא עבורי…אני מתעלפת על השרופים תמיד…
המתכון המובטח הנה הוא –
קילו קמח תירס צהוב
חצי קילו קמח לבן
מאג מלא בשמן(הצהובים של ארומה-250 מיל)
4 כפות גדושות סוכר לבן
1 וחצי כפות מלח
כפית פלפל שחור
כחצי ליטר מים רותחים
2 שקיקי אבקת אפיה
2 כפות מיץ לימון
ההכנה-
מניחים קמח התירס בקערה ומעליו מים רותחים. בןחשים ומניחים לרבע שעה לפחות .מוסיפים את שאר החומרים ולשים לבצק רך ונעים. מניחים לכמה שעות במקום קריר לא במקרר.
מרדדים עלים לא דקים מאוד .
קורצים עיגולים גדולים ממלאים במה שבא ומטגנים בשמן עמוק .
אפשר לאפות אבל מהנסיון המטוגן טעים ורך יותר.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.