אטריות קונגאק ברוטב אסיאתי

אטריות קונגק

קונג'אק.

לא הכרתי את המוצר עד שקבלתי לנסותו  משופרסל.

אריזה לא רגילה חומר ג'לטיני בתוך נוזל …אמאאא מה זה?

הגענו הביתה והאיש שלי יצא לאירוע כך שארוחת הערב שלי ? לבד ..נו יופי אפשרות ניסוי חדשה .

פתחתי וסיננתי את האטריות שריחן אופייני ושונה .אל דאגה הריח נעלם.

מרתיחים במים נקיים מומלחים 3 דקות ומסננים ואזזז באה החגיגה .

טעים כמעט בלי קלוריות .

בצל שאלוט קטן (אפשר כל בצל)

חצוי ופרוס לפרוסות דקות.

לטבול בקמח ולטגן עד שישחים לנו הבצל יהיה פריך ומתוק .

להספיג על נייר סופג

כף רוטב טריאקי .אני משתמשת בשל אוסם כי אינו מכיל סוכרים וחומרים לא בריאים

כמה טיפות שמן שומשום

2 כפות צ'ילי מתוק עם אננס

מעט מלח לפי טעם ,פלפל לבן

כשהאטריות חמות ומסוננות מניחים מעל הכל חוץ מהבצל מערבבים היטב.

מניחים את הבצל  ממליחים אותו במלח גס לקראנצ'יות ומגישים חם .

כמה פשוט ככה טעיםםם

מומלץ מאוד .

ניתן לקחת לעבודה אריזה כזו ומעט רוטב ולהנות מצהריים חמים ונעימים.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.