שוקי עוף בקשיו

בחורה עם מחשב נייד

שוקי עוף בקשיו

שוקי עוף בקשיו –
שוקיים כמספר הסועדים.
המון בצל -5-6 מעט קמח לקימוח,חופן קשיו שזה בערך כ-60 גרם בתוך שקית ניילון לחבוט בהם עם כלי כבד אז חלק יהיה מעוך לרוטב ,3 כפות טריאקי,כפית פפריקה מתוקה,3 זרעי הל שבורים,פלפל שחור גרוס גס ,כף סוכר חום,חצי כוס מים,מלח לפי טעם.
לא צריך המון נוזלים כי יש את הבצל .מעט מאוד שמן .
חותכים את הבצל לחצאים ופורסים דק . קודם כל מקמחים את השוקיים וסוגרים אותם במחבת גדולה ועמוקה כמו בתמונה. מוציאים ובשמן שנותר מטגנים את הבצל .
כשמזהיב מוסיפים את השוקיים מים ותיבול ומבשלים על אש קטנה לפחות שעה והופכים אותן מדי פעם .
ברבע שעה הנוספת מוסיפים קשיו ותבלינים בוחשים ומתקנים תיבול ואם חסר נוזלים אז מוסיפים מים רותחים.
מסירים מהאש ומגישים חם עם אורז באטריות מטוגנות או אורז לבן . בתיאבון.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.