מצרכים:
4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו – לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים)
5 כפות קמח תופח
3/4 כוס פירורי לחם
2 ביצים
1 קופסאות שימורים של תירס (אני השתמשתי בלייט) מסונן מהמים
1 כפית גדושה של מלח
ציפוי:
פירורי לחם מוזהבים
2 ביצים טרופות
הכנה:
1. לערבב היטב את כל הרכיבים, לכסות ולהניח במקרר לשעה.
2. לקחת 2 צלחות – באחת לפזר פירורי לחם ובשנייה ביצים טרופות. ליצור קציצות יחסית גדולות ולשטח אותן.
3. לטבול כל קציצה בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם. להניח את הקציצות על גבי תבנית עם נייר אפייה.
4. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.











