למה הסדרה "חברים" לא הייתה מצליחה היום

השחקנית ג'ניפר אניסטון סיפרה בראיון למה לדעתה לא היה סיכוי שהסדרה הפופולרית "חברים" הייתה יכולה להצליח ב-2017 ומה בעצם מנע מכל הקאסט להתאחד לסדרת המשך

לא מעט צופים בכל העולם מחכים ליום בו כוכבי הסדרה הפופולרית, "חברים", יתאחדו על המסך וישחזרו את ימי התהילה ההם. לאורך השנים, היו לא מעט דיבורים על איחוד אך אף אחד לא הרים את הכפפה. לאחר שסדרת הקאלט, ששודרה בין השנים 1994-2004, ירדה מהאוויר, כל אחד מהחברים פנה לדרכו ובמקום לצפות בסיטקומים מאותו הז'אנר עברנו לבהות בתוכניות ריאליטי.

מבין כל החברים,  היחידה שנשארה שחקנית מבוקשת  עם קריירה משגשגת, היא ג'ניפר אניסטון, שהסבירה בראיון ל"הפינגטון פוסט" למה הסדרה לא הייתה מצליחה ב-2017. לדבריה, הסיבה העיקרית היא שהפכנו לחברה שתלויה בטכנולוגיה וכי כולם שקועים בסמאטרפונים שלהם כל היום וכל הלילה.

"צחקנו על כך שאם היו מייצרים את הסדרה היום, אז היינו יושבים בבית קפה מלא באנשים שבוהים באייפונים שלהם", סיפרה אניסטון. "לא היו מתקיימות בכלל שיחות. פעם היינו ממש מדברים אחד עם השנייה והיום איבדנו את זה".

קאסט "חברים"

אבל לא רק הסמארטפונים אשמים בכך שלא נזכה לאיחוד מרגש של "חברים" אלא העובדה שלדעתה פשוט בלתי אפשר לתאם מועדי מפגש בין כולם. "כל אחד מהחברים מנהל לו"ז מטורף שהוא הפוך משל האחר", סיפרה אניסטון. "זה אפילו בלתי אפשרי לקבוע עם כולם לארוחת ערב. זה ממש קשה לתאם בין שישה אנשים – גם אם לא היינו עובדים בתחום שלנו".

נכון, לא יקרה אסון אם הסדרה "חברים" תישאר על תקן זיכרון נוסטלגי ודבריה של אניסטון רק מזכירים לנו את הצד העגום של הקידמה ומעוררים געגועים לימים פשוטים. ידוע שאנשים לא מסוגלים לבהות דקה רצופה בבן אדם שיושב מולם מבלי להיכנס לפייסבוק, כדי לעשות לייק לכלב החדש של חבר או להעלות תמונת חביתה לאינסטגרם. פעם לא פזלנו כל שנייה לעבר צג הסמארטפון, כדי לראות אם קורה משהו מעניין יותר במקום אחר. אז לצערנו, מי צריך "חברים" כשבימינו החבר הטוב ביותר שלנו הוא מכשיר הנייד בידינו.