מה בקולקציה? גולף

ברשת גולף מאמינים שהם יודעים מה אתן רוצות ואוהבות ללבוש. האם הם צודקים? צפו בפריטים מקולקציית קיץ 2017 שעושה דרכה לחנויות הרשת

גולף אביב קיץ 2017 צילום דניאל קמינסקי (4)

מי?

רשת האופנה הישראלית גולף

מה?

קולקציית קיץ 2017 שזכתה לשם – BE YOURSELF

סגנון 

קז'ואל משודרג לנשים בגילאי 30+

רקע

בגולף מאמינים שהלקוחות שלהם יודעות מה הן רוצות ומחפשות פריטים שמתאימים ומחמיאים להן. הן יודעות במה הן מרגישות נוח ומה הן מעוניינות לשדר בעזרת הלבוש. הן לא מחפשות את האופנות המתחלפות אלא פריטים על זמניים שילוו אותן בכל שעות היום. לכן הקולקציה כוללת מגוון רחב של פריטים שייתנו מענה לכל אלו.

גולף אביב קיץ 2017 צילום דניאל קמינסקי (5)

מה בקולקציה? 

בשנים האחרונות רשתות האופנה הישראליות הגדולות זונחות את התצוגות המסורתיות ומספקות אירועי קונספט מיוחדים להצגת הקולקציות העונתיות. לעתים נדמה שהמיצגים היומרניים נועדו להסית את הפוקוס מהבגדים עצמם שלא תמיד טובים דיים על מנת להיות מוצגים בפרונט.

גם את קולקציית קיץ 2017, גולף בחרו לחשוף במיצג יוצא דופן שהתקיים במוזיאון רמת גן לאמנות ישראלית וכלל עשרות דוגמנים בחלוקה לקבוצות וחדרים, רובם עמדו ללא תזוזה, צמודים זה לזה, כמעט מוסתרים או עם גבם לקהל, בהחלט לא הדרך המקובלת להציג בגדים. אבל במקרה הזה, למרות המיצג המושקע והמבלבל לפרקים, הבגדים בהחלט הצליחו לדבר גם בעד עצמם והתגלתה קולקציה טובה, פרקטית אך לא משעממת, עדכנית אך לא יומרנית.

גולף אביב קיץ 2017 צילום דניאל קמינסקי (6)

ניכר כי צוות המעצבים של גולף, למד להכיר את הקהל שלו שמבוסס בעיקרו על נשים בגילאי 30+ שמחפשות בגדים נוחים ואופנתיים מבלי ליפול לקלישאות טרנדיות ולגזרות מתאמצות ולא מחמיאות. זה בא לידי ביטוי למשל באורך השמלות ועומק המחשופים.

בין פריטי הקולקציה תמצאו שפע שמלות נינוחות במבחר בדים, הדפסים וגזרות, לעבודה, לפנאי ולבילוי (ביניהן גם שמלות תואמות לאמהות ובנות), חולצות טריקו (מוצלחות במיוחד ביניהן הן חולצות הפסים בגזרת המעטפת המחמיאה), סריגים דקיקים, שמלות וחצאיות קרושה ותחרה, חצאיות פליסה וחצאיות בגזרת A ועפרון, ג'קטים יומיומיים, ג'ינסים עם קרעים ורקמות ואוברולים שממשיכים איתנו לעונה נוספת.

במחלקת האקססוריז – אביזרים משלימים וביניהם – סניקרס, נעלי עקב, סנדלים, תיקים ותכשיטים.

גולף אביב קיץ 2017 צילום דניאל קמינסקי (7)גולף אביב קיץ 2017 צילום דניאל קמינסקי (8)גולף אביב קיץ 2017 צילום דניאל קמינסקי (1)גולף אביב קיץ 2017 צילום רונן פדידה (1)גולף אביב קיץ 2017 צילום רונן פדידה (12)גולף אביב קיץ 2017 צילום רונן פדידה (21)גולף אביב קיץ 2017 צילום רונן פדידה (13)גולף אביב קיץ 2017 צילום רונן פדידה (9)

טווח מחירים (קולקציית נשים)- חולצות אריג: 139.9-199.9 שקל, חולצות טי שירט: 59.9-149.9 שקל, , גופיות: 59.9-149.9 שקל, סריגים: 159.9-199.9 שקל, חצאיות: 129.9-249.9 שקל, מכנסיים: 149.9-279.9 שקל, שמלות: 169.9-399.9 שקל,  אוברולים: 199.9-299.9 שקל, ג'קטים: 249.9-349.9 שקל, מכנסי ברמודה: 99.9-229.9 שקל, מכנסי ג'ינס: 169.9-279.9 שקל, אביזרים: 14.9-249.9 שקל.

גולף בפייסבוק

מה לבשו הסלבס בפרזנטציית הקיץ של גולף? לתמונות לחצו כאן

***

הצטרפו לסלונה אופנה בפייסבוק