חומרים למנה:
1 כוס קוביות דלעת טרייה
1 כפית חמוציות
1 כפית כוסברה קצוצה
1 כפית נענע קצוצה
1 כף גרעיני דלעת קלויים
1 כף אגוזי מלך
2 כפות גבינת גורגונזולה מפוררת
>> עוד באותו נושא: בלוגרית סלונה צילה לייפר מכינה עם השף שאול בן אדרת שקשוקת תרד מופלאה
רוטב:
1 כף סילאן
1 כף רכז רימונים
1 כף חומץ בלסמי
כף שמן זית
1/4 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי המנה עם הרוטב
בתיאבון!
המתכון באדיבות השף שאול בן אדרת ממסעדות קימל, קימל בגלבוע, התרנגול הכחול ו-Mr. & Mrs. Lee
צילום: ירון ברנר












