שופ טיים – מתחם קולינרי חדש וכשר ייפתח בפתח תקווה

בחורה עם מחשב נייד

 
Screen Shot 2016-11-27 at 9.55.50 PM

המתחם יכלול 26 חנויות בניהן בתי קפה, מסעדות ודוכני אוכל ייחודיים שתוכננו כמרכז קניות פתוח בעלות הקמה של 114 מיליון ₪

עד כה הצטרפו: רשתות בתי הקפה – קפה רוטשילד, ביגה ורשת "מעדני גורמה"

מרכז קונספט חדש בתחום הקולינריה והגסטרונומיה שכל בתי העסק שלו יהיו כשרים, מוקם בימים אלה באזור התעשייה קרית מטלון (רמת סיב) בפתח תקווה בעלות של כ-114 מיליון ₪. החברה מקימה עליו מרכז קניות פתוח בשטח של 4500 מ"ר. הפתיחה המשוערת למרכז – בעוד כשנתיים.

על פי החברה המשווקת "רושו הנדסה ויזמות" הנמצאת בבעלות צביקה רושו, מי שהיה במשך שנים מנכ"ל "צים סנטרס" מקבוצת "רני צים אחזקות". דמי השכירות הממוצעים יעמדו על 160 ₪ למ"ר + דמי ניהול ברמת מעטפת. התמהיל מגוון וכולל 26 חנויות בגדלים של 50-580 מ"ר. מבין העסקים שכבר שכרו שטחים במתחם האוכל הכשר– מעדני גורמה, ביגה, קפה רוטשילד ועוד'.

צביקה רושו, מנכ"ל רושו יזמות: "המתחם החדש נועד לשרת אזור גדול (הקהילה העסקית של קרית מטלון ותושבי הסביבה) שצמא למתחם קולינרי. מבדיקה שקיימנו טרם תכנון הפרויקט עלה הצורך למתחם קונספט קולינרי על טהרת האוכל הכשר ובזאת ייחודיותו על פני מתחמי קונספט דומים בישראל. אנו נמצאים כיום במו"מ עם שפים מובילים המתעניינים במתחם ורשתות עוגן קולינריות מובילות".

לאחרונה בצעה רושו הנדסה ויזמות, סקר שוק באמצעות מכון גיאוקרטוגרפיה שבדק את מידת הפופולאריות של מתחמי קונספט קולינאריים בישראל ומצא שכ-60% מהציבור מעוניין שייפתח בסמיכות למקום עבודתו \ מקום מגוריו מתחם קולינרי. עוד נמצא כי הציבור מעדיף מתחם קולינריה בגלל אהבת המזון ולא בגלל שתחביב הבישול דבק בו. למרות טרנד הטבעונות מתברר כי טעמו של הציבור נותר מסורתי – למעלה מ-30% טענו כי המזון המועדף עליהם ביותר הוא בשר ואוכל איטלקי.

אזור התעשייה קרית מטלון (רמת סיב) נחשב כיום למרכז העסקים והבילוי המתחדש של פתח תקווה על פי בדיקת "רושו הנדסה ויזמות", מעל 23 מסעדות בתי קפה ברים ומועדונים נפתחו באזור בשנתיים האחרונות. בעתיד תוקם בסמוך תחנת הרכבת הקלה כחלק מהקו האדום שתהפוך את האזור למרכזי ביותר.

marina
בלוגרית דיסלקטית עם הפראות קשב וריכוז שכותבת עם שגיאות כתיב לא יודעת מתי כותבים עם "י" ומתי בלי....אבל תמיד יודעת מה להגיד :-))))