היי לכולם!
היום אני רוצה לשתף איתכם מתכון מדהים למנה שהעליתי לפני כמה ימים לדף הפייסבוק שלי – פסטה בולונז במתכון המושלם שפיתחתי לאורך הרבה נסיונות שלי עם המתכון.
אז קבלו את המתכון המושלם שלי לאחת המנות המהנות ואהובות – פסטה בולונז, בגרסה הבריאה וספורטיבית, מתאימה לכל דיאטה, לעוסקים בכושר ומנהלים אורח חיים בריא.
במנה הזו אני משתמשת בעוף טחון בלבד, שהוא בשר רזה עם תכולת חלבון גבוהה לצד אחוזי שומן נמוכים – מצויין לנו כדי להגיע לגוף מדהים, בריא ורזה!
במתכון אני משתמשת בפסטה מלאה אורגנית – שפע של סיבים תזונתיים שכל כך חשובים להרזיה ושמירה על גוף בריא, ערך גליקמי נמוך שיאפשר לכם לשמור על רמות סוכר נמוכות בדף,
תחושת שובע לאורך זמן ממושך יותר מכמות קטנה יחסית לפסטה רגילה, וחדשות נפלאות ללמי שסופר קלוריות – 119 קלוריות ב- 100 גרם.
זמן ההכנה: 30-45 דקות.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1. תברישו את המחבת עם חצי כפית שמן קוקוס (משתמשת באורגני, בכבישה קרה).
2. תשקיפו מעט את בצל (קצוף דק).
3. תוסיפו את העוף הטחון, תנו לשכבה אחת לקבל צבע לבן, ותהפכו עם כף עץ בתנועות ערבוב, עד שכל הבשר יהיה מוכן ויקבל צבע יפה. פוררו את הבשר תוך הערבוב כדי שלא יווצרו גושים גדולים מדי.
4. קולעים גמבה אדומה בטוסטר לחיץ (או שורפים מעט מעל הלהבה הפתוחה)
5. תוסיפו למחבת עם הבשר גזר חתוך לקוביות, שום מעוך וקצוץ, פטריות חתוכות, סלרי פרוס, עגבניות מיובשות חתוכות לקוביות, גמבה קלויה חתוכה לקוביות, תוסיפו יין וערבבו יחד. תנו לזה להתבשל 2 דקות.
6. תוסיפו עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות מהול בכוס מים. ערבבו.
7. תוסיפו את שאר התבלינים, ובשלו עד איחוד הטעמים עד שהכל מוכן (תבדקו שהגזר רך).
8. טיפ: תרתיחו את המים לפסטה כבר מתחילת הבישול, ושהמים רותחים – תתחילו לבשל פסטה, זמן הבישול שלה ארוך – 20 דקות, כך שהרוטב והפסטה יהיו מוכנים ביחד.
9. מה שנשאר – זה להוסיף את פסטה לתוך הרוטב, לתת להם להתאחד עוד כמה דקות על אש קטנה, להוסיף גבינת עיזים מגורדת או פרמז'ן (אם רוצים).
שיהיה לכם בתיאבון, תיהנו!
.
אני זמינה לכל כל השאלות שלכם, לייעץ, לעזור – בדף הפייסבוק שלי WOW your body – בלוג הכושר של ג’ני
אשמח אם תשאירו שאלות ותגובות!
למי שמחפש להישאר מעודכן באימונים חדשים, טיפים בתזונה ומתכונים בריאים ומטריפים – הדרך הכי פשוטה – להירשם לעדכונים בדף הפייסבוק שלי (ללחוץ "לייק")
נתראה שם !
בהרבה אהבה, ג’ני
















