הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 99

החל מיוני 2010

Aloo Gobi – קארי כרובית ותפוחי אדמה

מטגנים בסיר עם 3-4 כפות שמן (רגיל-לא זית) בצל קצוץ עד הזהבה
מוסיפים שני תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ומטגנים שתיים שלוש דקות
מוסיפים כרובית מפורקת לפרחים ומטגנים.
מוסיפים:
כפית פלפל צ’ילי אדום חריף
כפית כורכום
שתי כפיות תבלין גראם מסלה,
שתי כפיות זרעי גד כתושים (אם אין לא נורא)
מלח ופלפל
מערבבים בעדינות בכף עץ.
מנמיכים את האש ומוסיפים מיץ מלימון שלם + כרבע כוס מים.
סוגרים עם המכסה ומבשלים 10-15 דקות.
לקראת סוף הבישול אפשר להוסיף אפונה ירוקה.
טעים מאד לאכול עם יוגורט.

עוד מהבלוג של Tamar Gaash

תצוגה מקדימה

לביבות תפוחי אדמה-המתכון הקלאסי

אני קוראת להן לביבות הפרס.. כי שנה שעברה שלחתי את התמונה והמתכון להגרלה וזכיתי במקום הראשון :) זה המתכון הקלאסי - ככה אוכלים אצלנו בעדה בתוספת סוכר למעלה ושמנת חמוצה בצד. 4-5...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

לחם בסגנון איטלקי עם עשבי תיבול גבינות ועגבניות מיובשות

בשבוע שעבר היה לי הרבה זמן פנוי, ביליתי 4 ימים בבית חולים עקב זיהום בדם שנגרם מנשיכת עכביש, את זמן האשפוז העברתי, לא נעים לאמר, בישיבה בקפה ארומה במרכז הקניות הסמוך ובקריאת בלוגי בישול מחו"ל..המתכון הזה מצא מאד חן בעיני כי...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

חאצ'פורי - בורקס גרוזיני במילוי גבינה

קיבלתי להתנסות שתי חפיסות של גבינת חמד (פיראוס-תנובה) ונתבקשתי  להכין איתן מאפה גרוזיני..אני רחוקה מהעדה הגרוזינית (או שמא יש לאמר גיאורגית) כמרחק מזרח ממערב.. ובכל זאת...

תגובות

פורסם לפני 7 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה