הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 81

עוקבים: 33

החל מיוני 2016

יום העצמאות בפתח וזו הזדמנות מצויינת להעלות שוב את המתכון המצויין הזה להמבורגר פטריות ושעועית טעים ועסיסי שתמיד עושה לי טעים בפה ושמח בלב.

אני אופה את ההמבורגר הזה בתנור אבל אפשר גם לטגן או לצלות.

unnamedהמבורגר פטריות ושעועית (כ-8 קציצות)

כ-5 פטריות גדולות (שמפיניון, פורטובלו, יער)

1 בצל בינוני

1/3 חב סייטן טבעי ( כ-150 גר)

כוס שעועית מבושלת

2 כפות גדושות טחינה גולמית

חצי כוס פרורי לחם

כפית מלח

 1/2 כפית תערובת תבלינים לקציצות (אופציונלי)

  • למנה ללא גלוטן אפשר לוותר על הסייטן ולהמיר את פירורי הלחם בקמח תירס

 

מטגנים מעט פטריות ובצל 2-3 דקות טיגון עד שמשחימים.

מרסקים במעבד מזון את הסייטן, מוסיפים את הפטריות, הבצל, השעועית, הטחינה והתבלינים

מרסקים עד לקבלת עיסה דביקה, לא חלקה מידי, אנחנו רוצים להרגיש את הרכיבים שלה כשנוגסים בקציצה. מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים. במידה והעיסה רטובה מידי אפשר להוסיף פירורי לחם, אם היא לא מתאחדת ניתן להוסיף עוד כף טחינה גולמית.

יוצרים קציצות ומניחים בתבנית  על נייר אפיה משומן, משמנים באמצעות מברשת את הקציצות מכל הצדדים ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה, בודקים שהקציצות יציבות והופכים ל 10 דקות אפיה נוספות.

מגישים בתוך לחמניה עם טחינה, עלים ירוקים ועגבניה.

 והנה גם סרטון שלי מכינה את המנה הזו באתר “מנה טבעונית“:

https://manativonit.com/2016/03/29/1047/

 

בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות)

אה – ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים.

https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

חוץ מזה, ממש אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק

 תודה :)

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

לביבות עדשים כתומות וכרובית בניחוח הודי

פתאום באמצע השבוע חשקה נפשי בלביבות חמות ושמנמנות עם ניחוח של הודו (אבל עם המזגן) וכמובן שצריך שיהיו גם בריאות ומזינות ויכילו חלבון.... אז יצאתי למשימה: המצרכים: כרובית אחת מבושלת בצל גדול 2 כוסות עדשים כתומות מושרות...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות מדהימות

פתאום חשקה נפשי במשהו מתוק שלא דורש הרבה עבודה, כזה שמערבבים וצ'יק צ'ק מוכן. עוגיות השוקולד צ'יפס האלו הן בדיוק זה - סופר קלות, סופר מהירות וסופר טעימות. רוצים גם...

תצוגה מקדימה

נדיבות, זה שם הסיפור - או לחמה בעג'ון בגרסה טבעונית משגעת

נדיבות. כפי שאתם כבר יודעים, סבתא שלי, הייתה בשלנית בחסד. היה לה מטבח קטנטן שבו היא אפתה, בישלה ורקחה מאכלים מופלאים שלמדה מאמא שלה וגם מהשכנות. ואנחנו, הנכדים נהננו תמיד כשהגענו אליה מתבשילים ומאפים מעולים בלי ממש לדעת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה