אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד
אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ
עדכונים:
פוסטים: 70
עוקבים: 31
החל מיוני 2016
יום העצמאות בפתח וזו הזדמנות מצויינת להעלות שוב את המתכון המצויין הזה להמבורגר פטריות ושעועית טעים ועסיסי שתמיד עושה לי טעים בפה ושמח בלב.
אני אופה את ההמבורגר הזה בתנור אבל אפשר גם לטגן או לצלות.
המבורגר פטריות ושעועית (כ-8 קציצות)
כ-5 פטריות גדולות (שמפיניון, פורטובלו, יער)
1 בצל בינוני
1/3 חב סייטן טבעי ( כ-150 גר)
כוס שעועית מבושלת
2 כפות גדושות טחינה גולמית
חצי כוס פרורי לחם
כפית מלח
1/2 כפית תערובת תבלינים לקציצות (אופציונלי)
מטגנים מעט פטריות ובצל 2-3 דקות טיגון עד שמשחימים.
מרסקים במעבד מזון את הסייטן, מוסיפים את הפטריות, הבצל, השעועית, הטחינה והתבלינים
מרסקים עד לקבלת עיסה דביקה, לא חלקה מידי, אנחנו רוצים להרגיש את הרכיבים שלה כשנוגסים בקציצה. מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים. במידה והעיסה רטובה מידי אפשר להוסיף פירורי לחם, אם היא לא מתאחדת ניתן להוסיף עוד כף טחינה גולמית.
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפיה משומן, משמנים באמצעות מברשת את הקציצות מכל הצדדים ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה, בודקים שהקציצות יציבות והופכים ל 10 דקות אפיה נוספות.
מגישים בתוך לחמניה עם טחינה, עלים ירוקים ועגבניה.
והנה גם סרטון שלי מכינה את המנה הזו באתר “מנה טבעונית“:
https://manativonit.com/2016/03/29/1047/
בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות)
אה – ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים.
https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ
חוץ מזה, ממש אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק
תודה :)
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות