אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד
אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/
עדכונים:
פוסטים: 109
החל מיוני 2016
הכוכבת הפרטית שלי הייתה “כוכבת השבוע” בכתה, במהלך כל יום היא הביאה תמונות או סיפורים על עצמה ושיתפה עם הכתה, ובשישי היא ארגנה משחק והביאה מאכל אהוב.
הכוכבת ביקשה מאפינס הפתעה או כפי שהסבירה “שלילדים תהיה הפתעה כשהם אוכלים את זה”- וגם ידעה בדיוק איזו הפתעה היא רוצה
אז הנה מתכון למאפינס הפתעה שאפשר להכין בצ’יק צ’ק ומתאים בדיוק למסיבות סוף השנה בגן או בכתה:
המצרכים לכ- 15 מאפינס קטנים :
2 כוסות קמח תופח (!)
2 כוסות רסק תפוחים לא ממותק
1/2 כוס סוכר (אפשר טיפה יותר)
3/4 כוס שמן
למילוי:
ממרח שוקולד כלשהו (עלית,שחר- מה שאוהבים)
מערבבים הכל יחד מלבד השוקולד, ערבוב באמצעות מטרפה מסייע מאד לקבלת תערובת חלקה ונטולת גושים. כשהתערובת מוכנה מוזגים באמצעות כף לכוסיות נייר עד לגובה השליש הראשון של הכוס. על הבלילה שמים כחצי כפית ממרח שוקולד ומכסים בכמות נוספת של הבלילה עד לגובה 2/3 הכוס (המאפינס תופחים).
180 מעלות בתנור חם לכ 20 דקות אפיה, עד שהחלק העליון משחים.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני האכילה. זהירות השוקולד בפנים רותח.
אפשר לקשט בקצפת אבל ממש לא חייבים.
אם נהניתם ואתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם
אתם מוזמנים ללחוץ על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש.
חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות