הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 105

החל מיוני 2016

הוא אמנם לא חג יהודי, אבל אולי כדאי לנו לאמץ אותו, כי יש בו משהו נכון: הודיה על הטוב שבחיינו, על חברים, משפחה ועל מזלנו הטוב. אז לכבוד חג ההודיה הנה מתכון למרק כתומים עם דלעת (כמובן) בטטה, גזר ועדשים כתומות

25/11/2018

IMG_20181117_132530ws
חג ההודיה הוא לא חג יהודי, אבל אולי כדאי לנו לאמץ אותו, כי יש בו משהו נכון:

הודיה על הטוב שבחיינו, על חברים, משפחה ועל מזלנו הטוב.
אז לכבוד חג ההודיה ומזג האויר הסגרירי הנה מתכון למרק כתומים עם דלעת (כמובן) בטטה, גזר ועדשים כתומות:

1 חתיכת דלעת קלופה וחתוכה
2 גזרים קלופים וחתוכים
1 בטטה קלופה וחתוכה
1 בצל קלוף וחתוך
1 כוס עדשים כתומות.

2 שיני שום

מלח ופלפל לפי הטעם

 IMG_20181117_152523ws

שמים הכל יחד בסיר עם מים מעל גובה הירקות ומבשלים עד שהירקות מתרככים והעדשים נמסות.
אם צריך להוסיף מים מוסיפים.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרסקים בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק לגמרי.
אם המרק סמיך כמו גרבר לדלל מעט.

טועמים ומתקנים תיבול.
אפשר לתבל בכוסברה קצוצה או זילוף של מעט שמן שומשום או קרם קוקוס.

 IMG_20181117_153137ws

רוצים ללמוד להכין מרקים מפתיעים מרחבי העולם?

בשישי הקרוב ה 30/11/18 אקיים סדנת קדירות ומרקים מרחבי העולם

עם מנות מפתיעות, מרגשות וטעימות ממטבחים שונים.

נותרו מקומות אחרונים ואתם מוזמנים להצטרף אלינו

כל הפרטים ב 052-6393378

נהניתם?

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

מוזמנים להצטרף לדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים וסרטונים שאני מעלה גם שם .

תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול והטיולים הקולינרים שלי.

לתמונות מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

מוזמנים גם להצטרף לקהילה שהקמתי “מדברים טבעונות בכיף” שם ניתן להשתתף בדיונים, להתעניין ולחלוק מידע בכל הקשור לצמצום השימוש במוצרים מן החי (ויש גם הרבה הפתעות ומתנות לחברים)

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

ארוחה לסופשבוע חורפי נוסף

קר וסוער בחוץ אבל בלב חם ונעים. סוף השבוע כבר כאן והנה ההצעה שלי לתפריט מחמם ומנחם לסוף השבוע. מוזמנים לצלם את מה שהכנתם ולשתף אותי. קלצונה עם גבינת קשיו וירקות ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה