הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 740

החל מאוקטובר 2013

סלט של אנטיפסטי קר, טעים מאוד במיוחד יום אחרי

01/10/2014

DSC_1014למצרכים:

2 קישואים חתוכים לאורך לחצי ומכל חצי לשלוש

1 חציל חתוך כמו הקישואים לרצועות ארוכות – לנסות לשמור על אותו אורך על מנת שיהיה אסתטי

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

צרור שמיר קצוץ דק

1/2 כוס חומץ הדרים

1/3 כוס מים רותחים

3 כפות סוכר

1/2 כפית מלח

4 כפות שמן זית

3 שיני שום כתושות

מלח גס

להכנה:

1. לרפד תבנית בנייר אפיה ולפזר בתוכה את הירקות החתוכים. לבזוק שמן זית ולפזר מעל הכל מלח גס. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות לרבע שעה-20 דקות עד שהירקות מעט משחימים (כמו לאנטי פסטי)

2. בקערה לשים את החומץ, הסוכר, והמים הרותחים, לערבב היטב על מנת שהסוכר יימס. להוסיף את השום, השמיר, המלח ולערבב. להוסיף לקערה את הירקות ולערבב. רצוי להכין יום קודם להגשה כי אז הירקות מקבלים את הטעמים בצורה מושלמת. בהגשה, אפשר לפזר מעל גרגירי רימון.

DSC_1016

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה