סורבה ביתי שעושה טוב ללב

מתוק וטעים Wow, עשוי מ- 5 מרכיבים בלבד היעילים ביותר לבריאות הלב וב- 2 דקות הכנה. תכינו ותקבלו מילון מחמאות – סורבה מנגו מטריף ובריא שיעשה טוב ללב, של ג'ני קפלן, מאמנת כושר ותזונה און ליין.

unnamed (25)

מתוק וטעים Wow, עשוי מ- 5 מרכיבים בלבד היעילים ביותר לבריאות הלב וב- 2 דקות הכנה.
חוגגת ומריצה מעבד מזון חדש וחזק במטבחי עם מתכון חדש לכבוד יום בריאות הלב העולמי.

קבלו אותו במחיות כפיים סוערות – סורבה מנגו מטריף ובריא שיעשה טוב ללב!
אני אוהבת להכין מנות קלות ומהירות הכנה עם ערך לבריאות ולגזרה החטובה. בינינו, למי יש חשק למאכלים משמינים עתירי סוכר וזמן לעמוד שעות במטבח?

אפשר להכין מאכלים וקינוחים בריאים ומטריפים לחך במינימום זמן בעזרת מרכיבים בריאים ואביזרי מטבח נכונים שדואגים למקסם את התוצאה ולחסוך לנו זמן יקר תוך שמירה על הגזרה והבריאות שלנו.

unnamed (23)

הידעתם?
מנגו – המצטיין מכל הפירות בתכולת הבטא-קרוטן, מועיל לבריאות הלב, מסייע לעיכול ובמניעת הסרטן. עשיר בנוגדי חמצון, ברזל ווטמינים C ו-E ומפוצץ בסיבים תזונתיים השומרים על ערכי כולסטרול תקינים.
בננה – עשירה בפיטוסטרולים שמאזנים את רמות כולסטרול בדם ומומלצת במצבי מחלות לב וכלי דם. מפוצצת במגנזיום ואשלגן שחשובים לאיזון לחץ הדם, תפקוד תקין והתאוששות השרירים ממאמץ.
אגוזים – מפוצצים באומגה 3, השומנים הבריאים שטובים ללב, ומפחיתים סיכון לפיתוח קרשי דם.
שומשום (טחינה) – אנטי-אוקסידנט רב עוצמה שמונע דלקתיות של הגוף, עשיר בחלבון ושומנים טובים ששומרים על ערכי כולסטרול ולחץ הדם תקינים. מפוצץ בסידן ומגנזיום שמחזקים עצמות.
שוקולד מריר ופולי קקאו – מפוצץ בפלבנואידים אנטיאוקסידנטים שמסייעים בהפחתת דלקתיות ומשפרים זרימת הדם, מפחיתה התקפי לב ושבץ.

מצרכים (לקבלת קופסה של כחצי ליטר של סורבה):

unnamed (24)
4-5 בננות קפואות
2 מנגו גדול קפוא
2 כפות טחינה גולמית (השתמשתי בטחינה הר ברכה)
5-6 קוביות שוקולד מריר לפחות 85 % מוצקי קקאו (השתמשתי בלינדט 99 %)
אגוזים לא קלועים (השתמשתי ב 5 אגוזי מלך ו-5 פקאנים)
לקישוט: שברי שוקולד מריר/ פולי קקאו, עלי ורדים/ שברי אגוזים – לבחירתכם ודמיונכם.

אופן הכנה:

unnamed (27)
1. מקפיאים בננות ומנגואים קלופים וחתוכים.
2. בהתחלה מרסקים במעבד מזון את המצרכים הקשים – שוקולד, אגוזים, בננות ומנגו. אני משתמשת במעבד מזון PHILIPS מסדרת טוטאל פלוס, דגם HR7778.
3. מוסיפים טחינה ליצירת מרקם קרמי רצוי.
4. מניחים בכוסות קפואים, מקשטים כפי שאוהבים. הסורבה מוכן להגשה וקבלת מחמאות!
את השאר מאחסנים בקופסה במקפיא.

unnamed (26)

3 דברים שאני אוהבת במיוחד במעבד המזון החדש שלי PHILIPS מסדרת טוטאל פלוס (דגם HR7778):

1. אני עובדת הרבה עם אגוזים להכנת ממרחי אגוזים ופירות קפואים להכנת סורבה ופרוזן יוגורטים שונים ולכן מנוע חזק הוא חובה מבחינתי. מדובר במעבד מתקדם עם מנוע חזק ורב עוצמה, עם 12 מהירויות שונות, לחצן pulse להפעלת טורבו ומיכל ענק בנפח XL 3,4 ליטר.
2. להכין סורבה? שייק? מיץ? אייס קפה? חיתוך ירקות או לישה? אין בעיה! מכשיר וורסטילי שכולל מעבד מזון, בלנדר ומכונת סחיטת הדרים שמתחברים לאותו ראש מנוע. יותר פעולות תוך חסכון במקום האחסון.
3. עיצוב חדשני בגוון המטאלי שמשתלב יפה בעיצוב המטבח.

unnamed (25)

המלצות וגיוונים נוספים:

אני אישית מקפיאה במהלך העונה כמות של בננות ופירות כמו מנגו, משמשים, תותים, פירות יער בפריזר ושולפת לפי הצורך.
רוצים לקבל סורבה עם ניחוחות של קוקוס? תשתמשו במקום טחינה בקרם קוקוס או שמן קוקוס.
רוצים לקבל טעמי גלידה חלבית מפנקת? תשתמשו במעט שמנת להקצפה / שמנת מתוקה -תקבלו מרקם וטעם עשיר, או יוגורט – תקבלו טעם ומרקם קליל יותר.

שיהיה לכם בתיאבון ולבריאות חברים וחברות יקרות!

באהבה,

שלכם, ג'ני

לטיפים ואימונים נוספים, בקרו באתר שלי WOW YOUR BODY, עקבו אחרי בדף הפייסבוק ובאינסטגרם ותישארו מעודכנים וחטובים.

ג’ני קפלן

מאמנת כושר בשיטת PRIMAL MOVE, TACFIT :WOW YOUR BODY

KETTLEBELLS , FMS – Functional Movement Screen

TRX,  HIIT, FLEXIBLE STEEL

מייסדת “בית הספר של ג’ני לגוף WOW” – תכניות כושר ותזונה און ליין עם ליווי אישי

אלופת ישראל בספורט הנפת קטלבלס 4 פעמים ברציפות

אימוני כושר אישיים / יעוץ כושר ותזונה און ליין/ סדנאות והרצאות לעסקים בתחומי כושר, תזונה ואורח חיים בריא

לתיאום האימונים וסדנאות ולהרשמה ל”בית הספר של ג’ני לגוף WOW

צרו קשר בטלפון: 054-2000-995 אלעד – המנהל האישי והמקצועי שלי

*מדריכת תזונת ספורט מטעם “קמפוס שיאים” אונ’ תל אביב

*בעלת תואר ראשון BA בפסיכולוגיה, אונ-טה הפתוחה

*בעלת “בלוג הכושר של ג’ני”, ערוץ הכושר WOW YOUR BODY ואתר WOW YOUR BODY

קאבר