הבלוג של שלגית-טיולים חברתיים לחו"ל

יומן טיולים ברחבי הגלובוס

כלכלנית ומייסדת "טיולי שלגית ברחבי הגלובוס" המתמחה בארגון טיולים חברתיים לחו"ל לגילאי 25-45 וטיולי העצמה לנשים. טיילה ביותר מ-40 מדינות ודוברת 5 שפות שונות. בעלת 3 כוכבים בצלילה (RESCUE DIVER), גולשת סנובורד, גלישת גלים... +עוד

כלכלנית ומייסדת "טיולי שלגית ברחבי הגלובוס" המתמחה בארגון טיולים חברתיים לחו"ל לגילאי 25-45 וטיולי העצמה לנשים. טיילה ביותר מ-40 מדינות ודוברת 5 שפות שונות. בעלת 3 כוכבים בצלילה (RESCUE DIVER), גולשת סנובורד, גלישת גלים וחובבת ספורט אתגרי. ייצגה את ישראל במשלחת של ממשלת הודו. www.facebook.com/travel.shlagit

עדכונים:

פוסטים: 25

החל מינואר 2018

שוקולד פרמיום בעבודת יד במתכון סודי

07/07/2019

בקיבוץ עין זיוון, ממש בתוך הנוף הקסום של הגולן, נמצא בוטיק השוקולד “דה קרינה”
ממלכה של שוקולד פרמיום בעבודת יד המיוצר ממתכונים סודיים שעברו במשך 100 שנים במשפחתה של קרינה 
בתחילה אצל סבא שלה שברח מאירופה לארגנטינה לאחר מלחמת העולם הראשונה, ומהמפעל המשפחתי בארגנטינה היישר אלינו לארץ.

דה קרינה

סבא של קרינה, הדור הראשון בשושלת, למד את סודות המקצוע במפעל שוקולד באירופה, לפני מלחמת העולם הראשונה. נסיבות החיים והמלחמה אילצו אותו לעבור עם משפחתו לדרום אמריקה, כשאיתם מזוודה אחת שמכילה חיים שלמים ואת המתכונים המשפחתיים.

כשהגיעו לברזיל כמו שתכננו, אבדה המזוודה וכך המשיכו להפליג, עד שעגנו מול חופי ארגנטינה, שם נמצאה המזוודה.
המשפחה נשארה בארגנטינה ושם אביה של קרינה, הדור השני לשושלת, הקים מפעל לשוקולד בבואנוס איירס, שלימים הפך למעצמת שוקולד עם מעל למאה עובדים, הפועל בדייקנות ובקפדנות האירופאית, בשילוב הלהט הדרום אמריקאי, שיצרו עולם רב חושי של שוקולד בטעמים ייחודיים.
קרינה גדלה אל תוך מורשת השוקולד המופלאה הזו וחלמה להמשיך את המסורת המשפחתית, ולהיות הדור השלישי בשושלת. האהבה לשוקולד ולישראל השתלבו לחלום אחד שהתגשם ב-2006, לאחר שעלתה ארצה והקימה את מפעל שוקולד דה קרינה בעין זיוון.

החווית בממלכת השוקולד

דה קרינה

סיור מודרך במרכז המבקרים “דה קרינה”

מסע מרתק וקסום אל תוך עולם השוקולד המופלא של דה-קרינה.
מתחילים בחוויית למידה מהנה על איך ואיפה הכול התחיל, דרך הסיפור האישי והציוני של קרינה, וממשיכים בסיור אל לב המפעל, שם נספוג את ניחוחות השוקולד מכל כיוון, נראה מקרוב את הגלגלים נוטפי השוקולד של מכונות הייצור ונצפה בשוקולטייר מומחה, שידגים הכנת שוקולד גורמה בעבודת יד. ולסיום חדר הטעימות  ושי מתוק לכל משתתף.

משך הסיור:  כחצי שעה ועלות 25 שקלים (מגיל 3 ומעלה)

סדנת שוקו-שף

סדנת השוקולד לילדים מתחילה לאחר סיור קסום של למידה וטעימות.
בסדנה כל ילד מקבל ערכה אישית הכוללת תבניות מילוי בצורות, שוקולד חלב, מריר ולבן ועוד מגוון של תוספות צבעוניות וטעימות לקישוט היצירה. במהלך הפעילות הילדים מעצבים, מקשטים, מתלכלכים, טועמים, מצלמים, ויוצרים בעצמם סוכריות שוקולד בצורות שונות- דובי שוקולד, לולי שוקולד ענקית על מקל, ולקינוח- שוקולד בצורת גלידה!

לאחר קירור, מקבלים את התוצרים המוכנים בצירוף פעילות כייפית לבית, במארז מתוק במיוחד, כזה שמשאיר חיוך גדול גם אחרי שהסדנה נגמרת.

משך הפעילות: כשעה ורבע (סיור+סדנא), עלות סיור+סדנת שוקולד 64 שקלים לילד (הסדנה לילדים עד גיל 13).

סדנת Chocolate Time –זמן שוקולד

לאחר סיור מודרך במפעל הייצור, מגיעים לחדר הסדנאות, שם תחכה לכל אחד ערכה אישית, עם כל מה שצריך כדי להשתתף בחגיגת השוקולד ולהתנסות בהכנת מגוון שוקולדים בעצמכם.
בכל עמדה תבניות מוכנות למילוי, מבחר של שוקולד נמס בטעמים, סירופים בטעמים ייחודיים ומגוון תוספות טעימות ומתוקות להשלמת היצירה.

בליווי הדרכת הצוות, עם לא מעט ‘לכלוך’ והרבה מאד חיוך, נתנסה, נטעם, נעצב ונייצר בעצמנו פרלינים משובחים, חטיפי שוקולד בוטיק וטבלת שוקולד מעוצבת!

את התוצרים מקבלים לאחר קירור באריזה אישית הביתה, וממשיכים את החוויה גם אחרי שהסדנה נגמרת.
הסדנה מתאימה למשפחות עם ילדים, זוגות, חברים, קבוצות תיירים, ועדי עובדים, גמלאים וכל מי שישמח לחוויה יצירתית וטעימה בתוך עולם השוקולד של DE KARINA.

משך הפעילות: כשעה ורבע (סיור+סדנה),  סדנת שוקולד 69 שקלים למבוגר (הסדנה מגיל 13 ומעלה).

סדנת VIP  - TRUFFLES MASTER CLASS

סדנה מיוחדת לימי גיבוש של מנהלים, עובדים, קבוצות חברים ומשפחה, שרוצים ליהנות ביחד מחוויה יוקרתית ומגבשת וליצור זיכרון משותף מתוק וייחודי.
אחרי קבלת פנים חמה במרכז המבקרים של DE KARINA, נכנס אל חדר הVIP, שם מחכות עמדות עבודה, הכוללות סינר מקצועי, מבחר איכותי של חומרי גלם ומגוון תוספות מתוקות. בסדנה נלמד איך להכין טראפלס ופרלינים ממש בכוחות עצמנו, משלב חומרי הגלם ועד לתוצר המוגמר, נהנה מעבודת צוות משותפת, תחרות אחד בשני, ובעיקר טעימות של הרבה שוקולד וליקרים ייחודיים. את כל תהליך ההכנה ילווה שוקולטייר מומחה, כשהוא מדגים ומסביר כל שלב ושלב, החל מטמפרור השוקולד, דרך הכנת הגנאש, ועד לטראפלס גורמה ופרלינים במילויים וטעמים שונים, על-פי מתכונים מקוריים וסודיים של קרינה צ’פלינסקי, השוקולטיירית הראשית.

לאחר קירור, ותוך כדי הדרכה וטעימות, תקבלו את התוצרים במארז מהודר, בצירוף סינר מעוצב במתנה, וחוברת מתכונים עם טכניקות ההכנה.

משך הפעילות: בין שעה וחצי לשעתיים (מקסימום 30 משתתפים).

.

סדרת De Art החדשה, שוקולד פרמיום יוקרתי במארזים מלהיבים! פרלינים וטראפלס במגוון טעמים נפלאים

דה קרינה

De Art גוונים - פרלינים שוקולד מריר ושוקולד חלב

 פרלינים מדהימים ביופיים ובטעמם, המציגים בצורה מרהיבה את המסע שעשתה וממשיכה לעשות קרינה בתחום השוקולד. סיפור שמתחיל לפני יותר מ-100 שנים, המתפרש על פני שלוש יבשות ושלושה דורות. משפחה שהחלה לייצר שוקולד איכותי באירופה, המשיכה וגיוונה אותו בטעמים דרום אמריקאים לוהטים, כשהמשפחה נאלצה לברוח מאירופה לארגנטינה. ועתה, כשהם גרים בעין זיוון שבגולן, מוסיפים לפרלינים ולשוקולד את החדשנות הישראלית, המתבטאת בטכנולוגיה פורצת דרך.

כך מייצרים עולם חדש של טעמים מרגשים, מראה ואיכות מעולים.

פרלינים קרם תפוז, פרלינים קרם קרמל, פרלינים קרם נוגט ופרלינים קרם מוקה ועוד.

 חומרים טבעיים, כשר למהדרין

De Art Dark – פרלינים שוקולד מריר 62%, טבעוני

האריזה מעבירה את המסע היצירתי של אמנות בשוקולד, בגווני תכלת וכחול עם פס הזהב הצרוב, ומוטבע על האריזה ומייצג בכל סדרת ה- De Art את שוקולד הפרמיום, האיכותי והחדשני.

כל החושים מעורבים בחוויה המיוחדת, מראה האריזה האומנותי מייצר ציפייה, שנמתחת עוד מספר רגעים עד שפותחים את המארז ואז… מתגלים שורות שורות של פרלינים עם נגיעות צבע מדהימות. הרצון הוא לטעום מכל הפרלינים, להשתהות מעט בין פרלין לפרלין, כדי ליהנות בצורה מלאה מכל הטעמים.

מפגש מסעיר של חושים, שילובים וטעמים נפלאים! קפה אספרסו, קרם אגוזי לוז, קרם שקד וטראפל מריר.

 טבעוני, טעמים טבעיים, כשר למהדרין.

De Art טראפלס – שוקולד מריר, חלב ולבן

אריזה צבעונית בגווני צהוב ורוד וחום שוקולדי, השמה דגש על אסתטיקה ועיצוב ייחודי וחדשני של הטראפלס המקושטים, ומייצרת חגיגה קסומה המענגת את כל החושים.

אריזה שכיף לקבל, (גם כמתנה וגם אם קניתם לעצמכם). ההתלהבות נבנית בכל שלב, משלב הפתיחה של המארז היפיפה, כשרואים את הטראפלס הנפלאים המקושטים בעבודת יד – יצירת אמנות בשוקולד! וכל נגיסה, מציגה את המרקם של הטראפלס ואת חגיגת הטעמים הנפלאה.

קרם דה-לה קרם! טראפלס קרם תפוז, טראפלס חלב, טראפלס קרם אגוזי לוז וטראפלס קרם קפה.

 חומרים טבעיים, כשר למהדרין.

.

שעות פתיחה: ימים א’-ה’  9:00- 17:00 יום שישי 9:00- 15:00 (כשר למהדרין)

מרכז המבקרים ‘דה-קרינה’ סגור בשבתות וחגים.
מוצרי ‘דה-קרינה’ בכשרות מהודרת, חלב ישראל.

לפרטים נוספים על שוקולד דה קרינה

.

אז למה אתם מחכים?

צאו לחווית שוקולד בממלכת דה קרינה!

.

 ♥לחצו להיות איתי בקשר ♥

.

נהניתם? מוזמנים להצטרף לטיולים חוויה לגילאי 25-45 ולקבל כתבות מעניינות על טיולים בארץ ובעולם

עוד מהבלוג של שלגית-טיולים חברתיים לחו"ל

תצוגה מקדימה

חגיגות מסיק הזיתים בגליל

איכותו של זמן זית טוב נקבעת לפי טריות הזיתים ואיכות הכבישה שלהם, הגליל שלנו מלא בעצי זית משובחים להפליא ♥ בגליל קיימים כיום מעל ל - 250 אלף דונם של עצי זית, חלקם מהעתיקים בישראל, שעדיין משמשים כמקור לשמן הזית האיכותי...

תצוגה מקדימה

למה לוקח 62 יום לגדל פטריה?

הגעתי לביקור בחוות הגידול המתקדמת של חברת מרינה פטריות שבמושב חוסן, בגליל המערבי כדי ללמוד ולראות את תהליך הגידול המורכב. ♥ הכל מתחיל בנבגים שמגיעים מצרפת ♥ הכנת מצע ה"קומפוסט" הייחודי לנבגים אלו ♥ העברה...

תגובות

פורסם לפני 6 months
תצוגה מקדימה

הוי כנרת שלי! באמת שחלמתי חלום

שירה של רחל המשוררת "ואולי לא היו הדברים מעולם" מתאר את געגועיה העזים לכנרת, לאחר עזיבתה לתל אביב. ואני, כאן בעיר הגדולה תל אביב, הצפנתי לי לכיוון הכנרת לראות במה מדובר ואכן מצאתי נופים מדהימים וחוויות מרשימות ♥ ...

תגובות

פורסם לפני 4 months

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה