טוויסט באפייה - הבלוג של רוית אפרתי

שניצל קישואים אפוי בתנור

2 דקות עבודה. הכי קל בעולם ויש לכם תוספת קישואים מטורפת שאפשר לאכול חמה או קרה ומתאימה לכל ארוחה

רוית אפרתי

12/11/2019


קישואים האלו כל כל טעימים שאפשר לאכול אותם ככה סתם לבד כנשנוש עם או בלי גבינה, להוסיף אותם חתוכים לסלט, כתוספת לצד מנת חלבון בארוחה עיקרית או אפילו להוסיף אותם לכריכים שלכם .

20191112_085741-02
מה צריך?
3 קישואים גדולים חתוכים לרצועות עבות.
1 ביצה
6-8 כפות פירורי לחם
פפריקה מתוקה
מלח גס
2 שיני שום כתושות
כמון
פלפל שחור
תרסיס שמן

איך מכינים?
בקערה טורפים את הביצה עם חצי כוס מים. טובלים את כל הקישואים בקערה ומערבבים. אפשר את כולם ביחד  ולערבב כך שכל הקישואים יהיו מצופים בביצה.
בקערה נוספת גדולה יותר מערבבים את פירורי הלחם עם כל התבלינים. מוציאים את הקישואים מהביצה ומעבירים את כולם ביחד לקערה עם הפירורים, מערבבים טוב כך שכל הקישואים יקבלו ציפוי עדין  ודק של פירורים  (אפשר גם להכניס את פירורי הלחם לשקית להוסיף להם את הקישואים לקשור את השקית ולנער אותה כך שהקישואים יצופו בפירורים. בכל מקרה חלק גדול מהפירורים יישאר בקערה וזה מעולה אנחנו רוצים רק ציפוי דק) .
מסדרים את הקישואים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מרססים בתרסיס שמן ואופים בתנור בחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 עד 30 דקות. באמצע הזמן הופכים את הקישואים ומרססים שוב במידת הצורך.

20191112_085401-02

לפני ההגשה אפשר לטפטף כמה טיפות לימון סחוט מעל (מומלץ, אבל לא חובה).

בתיאבון!!

אהבתם את הפוסט?? מוזמנים  לשתף, לשתף  לשתף וכמובן ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.

20191112_085726-02