מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת - הבלוג של נדיה היבא

רויאל גרדן-מתחם האירועים המחודש

מתחם רויאל גרדן משיקים עיצוב חדשני ותפריט חדש של מנות שף

נדיה היבא

11/07/2013


הוזמנתי לארוחת היכרות עם השף החדש  והבעלים של מתחם רויאל גרדן  המחודש, לרגל השקת המנות החדשות בתפריט והעיצוב  החדש של מתחם רויאל גרדן  שבצומת ירקון בפת-תקווה.

מתחם רויאל גרדן חוגג 15 שנה של שמחות והצלחות.  במתחם ניתן לארח עד 1600 איש בגן טרופי יפייפה ומושקע במיוחד המשתרע על שטח של 16 דונם.

גן האירועים מעוצב ועשיר בצמחייה טרופית , במפלי מים  בשבילי גישה מטופחים עם מערכות תאורה מתקדמות, מה שמאפשר לערוך חופה גם מתחת לכיפת השמים.

במתחם גם שני אולמות אירועים מעוצבים: רויאל פאלס  שבו ניתן לארח עד 1000 איש ואולם רויאל אינטימי המכיל עד 600 אורחים.

מתחם רויאל גרדן מציע תפריט חדש בניצוחו  של השף אלדד דהן. על-פי דברי השף:  במטבח המתחם מכינים את כל המנות ומקפידים על חומרי גלם טובים, טריים ואיכותיים.  גם הלחמים והלחמניות נאפים במקום.  לשף טכניקות בישול חדשניות, עם הקפדה על עיצוב הצלחות המוגשות לאורחים.

אז מה היה לנו בתפריט החדש:

מבחר סלט רויאל גרדן

מאפה לחם הבית

פולה אמנון בעשבי תיבול

פילה לברק וניציאני

תרמיל כבד עוף

רול ים תיכוני

סטייק אנטריקוט

גלילת פרגית

פילה רוסיני

פאיה דה-מדריד

קוסקוס טנזיה

קינוחי רויאל גרדן

הקינוחים האישיים של רויאל גרדן

פלטת פירות העונה


לפרטים נוספים והזמנות כנסו כאן לקישור  http://royalgarden.co.il/he/?PageID=27

להתראות בשמחות !!!

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא