הבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

נטע-לי כץ

מנכ"לית בית ספר חרשן, מגישה לבגרות, גולשת גלים, גרגרנית, חולמת, רעבה תמיד.

עדכונים:

פוסטים: 147

החל מינואר 2017

שכולם עסוקים בעוגת הגבינה אני ..מכינה דייסה שתמיד מעוררת צרחות !!! דייסת סולת בוקוקש מרוקאי , כמנה אחרונה , כארוחת בוקר, וסתם לנישנוש .

25/05/2017

דייסת סולת בוקוקש מרוקאי

רכיבים:

1/2 ק”ג סולת

4 כוסות חלב

100 ג”ר חמאה

2 כפות סוכר

שקית וניל סוכר וניל

קורט הל

קורט מלח

קורט קינמון – ומקל קינמון

אופן ההכנה:

שופכים בקערה את הסולת וכוס מים ומתחילים ליצור מזה מעין עיסה אחת ומגובשת, להוסיף בהדרגה עוד כוס וחצי (כמעט) מים לשים לב איך מתגבש.

לגלגל עם הידיים את העיסה, אני כדי לקצר את הזמן ואת התהליכים הכנסתי לכותש שום ואז כל לחיצה חתכתי עם הסכין. קימחתי אותם קלות כדי לשמור על הצורה.

פתיתים סולת

לבשל את הפתיתים בסיר של הקוסקוס כחצי שעה.

בסיר בינוני מרתיחים את החלב עם החמאה והקורט מלח, קורט הל, 2 כפות סוכר, שקית סוכר וניל.

מנמיכים את האש מוסיפים את הפתיתים לכ/15 דקות עד שהכול נספג בפתיתים זה מוכן.

 דייסת סולת

הצעת הגשה :

אני פזרתי מעל קינמון ןקישטתי עם מקל קינמון.

אגוזים, קוקוס, שקדים, פיסטוקים או אפילו קקאו עבור ילדים – עם הכל זה צרחות !!!

עוד מהבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה