מְנֻקֶדֶת סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן ומתכון להכנת מיניסטרונה של השף אסף גרניט

נעמן מציעה סדרת קרמיקה -גרניט- חדשה מנקדת ויפהפייה הכוללת מבחר כלים ואביזרים לבישול שיחממו את ימי החורף. ועכשיו ב-50 אחוז הנחה בחנויות הרשת

מְנֻקֶדֶת סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן בעיצוב חורפי צילום: שירה רז

ימי דצמבר כבר כאן ואיתם גם הימים הקרים והלילות הגשומים.
אין יותר נעים מלהגיש תבשילים חמים, בכלים נאים שכייף לאכול מתוכם, כשבחוץ גשום וקר.
נעמן מציעה סדרת קרמיקה "גרניט" חדשה מנקדת ויפהפייה הכוללת מבחר כלים ואביזרים לבישול שיחממו את ימי החורף: קסרולקרמיקה stoneware לבישול קדירה בתנור, מגוון כלים להגשה אישית וקערות (בולים) למרק.

מְנֻקֶדֶת סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן בעיצוב חורפי
צילום: נדיה היבא

מְנֻקֶדֶת סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן בעיצוב חורפי
צילום: נדיה היבא

מְנֻקֶדֶת סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן בעיצוב חורפי
צילום: נדיה היבא

מְנֻקֶדֶת סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן בעיצוב חורפי
צילום: נדיה היבא

מְנֻקֶדֶת סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן בעיצוב חורפי
צילום: נדיה היבא

 
את הכלים שבסדרה העשויים מחומר עבה במיוחד ומאופיינים ביכולת לאגור חום לבישול אחיד ואיכותי ניתן להשיג ב-3 צבעים אופנתיים: צהוב, תכלת וורוד עתיק.
הסדרה מתאימה לשימוש בתנור, במיקרוגל ובמדיח.
מגוון הכלים שבסדרה נמכרים במבצע של 50% הנחה בכל חנויות הרשת.
להלן כמה דוגמאות:

  • קסרול 4 ליטר גרניט צבעוני +מכסה במחיר 79.95 ₪
  • כלי להגשה אישית אובלי + מכסה במחיר 22.45 ₪
  • כלי להגשה אישית + ידית 9.95 ₪

מְנֻקֶדֶת סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן בעיצוב חורפי
צילום: נדיה היבא

 סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן בעיצוב חורפי
צילום: שירה רז

מְנֻקֶדֶת סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן בעיצוב חורפי
צילום: שירה רז

 
וכמו שהבטחתי, הנה מתכון להכנת מרק מיניסטרונה באדיבות השף אסף גרניט,  שהינו היועץ הקולינרי של חברת נעמן.
מצרכים:
1 בצל מקולף וחתוך לקוביות קטנות.
1 גזר מקולף וחתוך לקוביות קטנות.
2 גבעולי סלרי קצוצים.
2 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
3 עגבניות מקולפות ללא הליבה וחתוכות לקוביות.
1 שורש פטרוזיליה קלוף קצוץ לקוביות קטנות
1 זוקיני חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום פרוסים.
1 גבעול טימין
4-5 עלי בזיליקום
4-5 עלי אורגנו
חצי כוס שעועית לבנה שהושרתה במים כל הלילה ובושלה עד להתרככות.
חצי כוס פסטה קצרה וקטנה
מלח פלפל לפי הטעם
3 כפות שמן זית
הוראות ההכנה:
מטגנים בצל גזר סלרי עם מעט שמן זית כ-3 דקות עד להזהבה, מוסיפים שום ועגבניות ומטגנים על אש נמוכה עוד כ- 10 דקות עד שהעגבניות מעט מתפרקות, מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ-5 דקות נוספות, מוספים מים עד ¾ גובה הסיר מוסיפים את עשבי התיבול ואת השעועית ומביאים לרתיחה, מבשלים 25 דקות נוספות ומוסיפים את הפסטה לעוד 10 דקות בישול מתבלים ומורידים מהאש.
בתיאבון!!! ואל תשכחו לרוץ לרשת נעמן לרכוש את הכלים מסדרת מְנֻקֶדֶת לפני שההנחה תיגמר.
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה: גם צילומים באישור שימוש היחצ