הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

סדרת מוצרים חדשה לחברת מעדני יחיעם: מוס כבד עוף בטעם קלאסי ומוס כבד עוף עם פטריות בטעם צרפתי

16/04/2016

חברת “מעדני יחיעם”, יצרנית הנקניקים והפסטרמות מקיבוץ יחיעם, משיקה לראשונה סדרת מוצרים חדשה “מוס כבד עוף” בסדרה שני מוצרים חדשים בסגנון ובטעם צרפתי: מוס כבד עוף קלאסי ומוס כבד עוף בתוספת פטריות.

המוצרים יימכרו באריזות של 140 גרם, קופסאות עם מכסה בעיצוב יוקרתי, לשימוש חוזר ונוח במוצר.

סדרת מוצרי מוס כבד עוף מבוססת על ידע צרפתי ומיועדת למריחה על לחמים שונים וקרקרים, כבסיס לסנדוויץ’ ולאירוח.

המוצרים מכילים כ- 30% כבד עוף ואינם מכילים מונוסודיום גלוטומט וגלוטן.

pizap.com14608226347341

המוצרים מוגשים באריזות נוחות לשימוש ולאכסון במשקל של 140 גרם ולמעשה מאפשרות לצרכן, בפעם הראשונה בארץ, ליהנות ממוצרים שמאוד פופולאריים באירופה ועד היום לא היו בשוק הישראלי, לא באיכותם ולא בצורת אריזתם.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם, החברה ממשיכה לשקוד על פיתוח מוצרים חדשים. “בקרוב צפויה החברה להרחיב את סדרת המוצרים האיכותיים שלה בכיוון המגמה העדכנית “אוכלים יותר טוב”.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 15 ₪ לאריזת 140 גרם.
להשיג ברשתות השיווק הגדולות ובחנויות השוק הפרטי.
כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

ערכה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה