הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

פותחים את השנה ב’ארטה גלידריה’ עם גלידת שטרודל תפוחים, מסקרפונה ושקדים וגלידת סורבה תפוח ירוק, דבש ורימונים.

25/09/2015

לכבוד חגי תשרי, משיקים בארטה גלידריה 2 טעמי גלידה חדשים ומיוחדים שבהם בולטים סמלי החג המסורתיים הידועים, תפוח, דבש ורימונים: גלידת שטורדל תפוחים, מסקרפונה ושקדים וגלידת סורבה תפוח ירוק, דבש ורימונים.

ארטה גלידריה היא גלידריה איטלקית, קטנה וביתית בנחלת בנימין. המקום מציע מגוון גלידות טבעיות, גלידות פירות העשויות מפירות טבעיים-אורגניים, גלידות ללא גלוטן, גלידות ללא תוספת סוכר ואף גלידות טבעוניות.

כל הפירות נרכשים טריים בשוק הכרמל הסמוך וחומרי גלם שאינם זמינים בשוק, נבחרים ונרכשים בקפידה על ידי בעלי המקום.

סורבה תפוח ירוקה עם דבש ורימונים (2)

בנוסף מציעים בארטה גלידריה מגוון מכובד של גלידות משובחות:
גלידת שוקולד קלאסי, שוקולד תפוז, שוקולד באצ’ו (עם אגוזי לוז) שוקולד מריר, סטרצטלה (רוטב שוקולד תוצרת בית), מאלקוף (חלב שקדים, שקדים ושוקולד), שוקולד רום, עוגת הדוכס ועוד.

ב’ארטה גלידריה’ לא משתמשים בצבעי מאכל. לא נעשה שימוש בחומרים מתחלבים, ולכן הגלידה רכה וטעימה יותר. לכל טעם יש איזון משלו, ואפילו קישוטי הגלידה הם מעשה ידי השפים. לכל טעם וטעם בארטה גלידריה יש סיפור!

בעלי הגלידריה, הם השפים סיסי (סטפניה) ומרקו קאמורלי המגיעים ממילאנו, איטליה. סיסי ומרקו מייצרים את הגלידה האיטלקית והאותנטית בארץ ממרכיבים טבעיים ואיכותיים אשר נבחרים אישית ובאופן מדוקדק .

חומרי הגלם מיובאים מרחבי העולם וכמובן גם מישראל, כולל סוגים שונים של שוקולד, קקאו ופירות יבשים. כל המתכונים הינם מתכונים מקוריים של השפים. לאחר שהוכשרו באופן מקצועי במעבדות מזון לגלידה איטלקית וטוסקנה ובסיציליה.

רחוב נחלת בנימין 11, תל אביב
טלפון:         055-9854868
שעות הפתיחה:
11.00-23.00 א’ – ה’
13.00-23.00 שבת

כתובת אתר הבית    www.arteglideria.com

ערה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה