הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

מסעדה חדשה ובר פתוח מרעננת ומאוד ייחודית, באווירה רומנטית ואלגנטית במתחם התחנה בתל-אביב.

25/09/2015

לאחרונה הוזמנתי לאירוע במסעדת קמאו CAMEO שממוקמת במתחם התחנה בתל-אביב (נווה צדק), המציע חוויית בילוי בלתי רגילה וזאת בהשראת העולם הקולינרי ועולם הלילה גם יחד.

Cameo מביאה לתחנה אוירה חדשה ורעננה. החל ממסעדת שף עם מטבח ים תיכוני, דרך הלאונג׳ בר המפואר והמושקע ואל המרפסת הפתוחה והמרעננת.

11900502_979789452072645_842305723_o

הבילוי בקמאו הוא חוויה תל אביבית רב חושית של קולינריה משובחת ואנרגיה שזורמת מכל פינה. מהכניסה למסעדה, הקווים העגולים והעיצוב המוקפד, מחבקים את המבקר במקום ומושכים אותו פנימה, דרך קיר הבקבוקים המרהיב, הספות המעוצבות, תקרת התמונות המהפנטת ועד לחלל השירותים המעגלי המיוחד.

11899198_979881438730113_1399556575_o11895520_979791665405757_1296275857_o

המקום משדר סקס-אפיל מאופק ואלגנטי ורומנטיות כאחד.

11895336_979792278739029_816777220_oקמאו בר דן לב

המקום מציע 4 ברים שונים מעוצבים להפליא- שניים בחלל המסעדה ושניים בחצר הכוללת בר חיצוני מרכזי ועגול המהווה מקום מושלם לדרינק עם חברים, ובר נוסף ארוך במרפסת הלבנה והקלילה שנותנת לאורחים הזדמנות ליהנות מהאוויר הפתוח ומהבריזות שמגיעות מהים שנמצא ממש בסמוך.

11895411_979792605405663_319992029_o11902132_979792098739047_1918185878_o11926407_979791765405747_789686736_o

תפריט האלכוהול כאן עשיר במיוחד ומגוון מאוד. פה תמצאו את כל סוגי האלכוהול שחשקה נפשכם: בירות, סוגי קוקטיילים מכל העולם, יינות לבנים ואדומים, וויסקי משובח, ברנדי, רום, טקילה, וודקה, ליקרים ועוד.

11847675_979792052072385_528163332_o 11914172_979792155405708_17943020_o

ואי אפשר להתעלם מהאמבטיות המעוצבות שנמצאות במסעדה. הם לא  לתפאורה והאווירה במקום, ואל תדאגו גם לא מתרחצים בהם לעיני כל… – במהלך הלילה כשהאווירה במקום שמחה ועליזה, ממלאים את האמבטיות בקוביות קרח והמון פחיות ובקבוקי אלכוהול

תפריט המסעדה של השף אריק ווקיל, (ננה בר) כולל מגוון מנות מהמטבח הישראלי והים תיכוני החדש וגם מנות ממטבחים שונים, המבוססות על חומרי גלם טריים ואיכותיים. המנות מוגשות באלגנטיות עם הקפדה על הפרטים הקטנים, נדיבות וטעימות ביותר.

את הארוחה התחלנו עם:

11948544_979797032071887_2064123352_o

בורטה טרייה – גבינת בורטה, עגבניות שרי צבעוניות, זיתי טאסוס, בצלצלי שאלוט, בזיליקום ובלסמי. 67 ש”ח

11847521_979801445404779_1017715115_o

ארטישוק צלוי – סלט עגבניות, בצלצלי שאלוט, גבינת טולום, קרם זיתים ובוטנים. 54 ש”ח

11894956_979803678737889_267930707_o

סלט פאפייה חריף – שורשים, פאפייה, בוטנים, נענע, כוסברה ורוטב טום סאם. 64 ש”ח.

11948585_979796818738575_837181758_o

קרפצ’ו פילה בקר – קוויאר בלסמי, קוביות אננס, עלי רוקט ופרמג’ו. 64 ש”ח.

11889094_979817908736466_1764259690_o

ריזוטו – דלעת פורצ’יני וכמהין. 76 ש”ח

11936555_979840505400873_1442232758_o

פילה מוסר ים – קרם שורש סלרי, כרוב צלוי, תרד, שאלוט חרוך וחמאת יוזי. 136 ש”ח

11939073_979841328734124_2119269529_o

פילה בקר – מוגש על גרטן תפוחי אדמה, בטטה וסלק בציר בקר. 148 ש”ח

11895409_979847932066797_1120334836_o

פסטה חונקי כמרים – רצועות פילה בקר, אספרגוס, שרי מיובש ומח עצם בציר בקר ופטריות פורצ’יני. 87 ש”ח

ולסיום הארוחה טעמתי את קינוחי הבית המצויינים:

11900631_979856558732601_915517139_o

שוקולד משוגע – קרמבלס, גנאש שוקולד חם ומקרונים. 52 ש”ח

11923396_979856718732585_1614077400_o

עוגת גבינה – קרם פרש ודובדבני אמרנה. 42 ש”ח.

מאחורי ה- Cameo עומד איש העסקים אושרי גבאי, העומד בראש אחת מקבוצות חיי הלילה והמסעדנות המובילות בישראל.

11900518_979790585405865_533264230_o

11901644_979790462072544_35108844_o

על התכנון והעיצוב של המקום אחראים שחר וייס וניר רן, אשר בחרו להעניק למקום מראה בהשראת תקופת הרוקוקו. תקופת הרוקוקו (מאה 18) התאפיינה בחופש יצירתי ומחשבתי והלך הרוח היה של נועזות ופריצת גבולות בשילוב של הומור עצמי ורצון ליצור דברים חדשים. החלל המרכזי של המסעדה נחצה ע”י קו מעוגל וזורם שעליו מוצגות תמונות ברוח התקופה. בדים בגוונים של בורדו יין, קירות בטקסטורה מוזהבת ומסגרות הברונזה בשילוב גופי תאורה קריסטליים מעוצבים המפיצים תאורה “חמה” מעניקים מחד תחושה יוקרתית ומהודרת אך יחד עם זאת ביתית נעימה ומזמינה.

11905773_979790492072541_6776800_o

חצר המסעדה, צפויה להיות המרענן הרשמי של תל אביב בחודשי הקיץ, משמשת כלאונג’ פתוח וקיצי ומרוצפת דק עץ, בו נטעו עצי זית. החצר כוללת ספות וכורסאות ישיבה מזמינות, מעליהן אפריונים המעניקים תחושת פרטיות.

התכנון והעיצוב של – Cameo הינו חדשני, נועז ולא מתבייש למתוח את הגבולות. שימוש במגוון של חומרים טקסטורות וצורות שיחד יוצרים הרמוניה לא שגרתית כזו שלא מגלה את הכל בפעם הראשונה.

11900907_979790408739216_1265281522_o

פירוש השם קמאו נלקח מעולם הקולנוע ומתאר הופעה חטופה של כוכב ידוע או במאי בסרט, כמו שעשו היצ׳קוק, ספייק לי וטרנטינו. בחירת השם מתקשרת לאווירה במקום – אווירה אינטימית, זורמת ומעוצבת, עם שלל הופעות אורח שמפתיעות את האורחים ומוסיפות לחווית הבילוי ב Cameo מציע שילוב מרתק בין מטבח קולינארי משובח, לאונג׳ בר, הופעות חיות וישיבה נעימה במרפסת החיצונית, תחת כיפת השמיים.

Cameo מתחם התחנה, תל אביב.
שעות פעילות:
ב-ש -19:00 -אחרון הלקוחות
טלפון להזמנות 03-558-9855
במקום מגרשי חנייה בתשלום.

לאתר הבית של קמאו – כאן בקישור – http://www.cameotlv.co.il/
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היח”צ

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה