הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

בדצמבר הקרוב תציין הסוהו , המסעדה המצליחה בארץ, 15 שנים להיווסדה תחת הקונספט “15 שנים של אהבה”

05/08/2015

לאחרונה הוזמנתי לחגיגות טרום יום ההולדת במסעדת הסוהו. הוזמנתי לשעה שבע בערב, וכבר המסעדה הייתה מלאה עד אפס מקום.

כתושבת ראשון לציון, מסעדת הסוהו שמורה אצלינו במשפחה לאירועים מיוחדים ולימי הולדת. הפעם הלכתי לחגוג בהתרגשות יום הולדת למסעדה.

11715475_954616814589909_1066980887_o

מסעדת הסוהו, שהינה בעיקר מסעדה אסיאתית, הוקמה על חורבות מפעל אלומיניום לשעבר בלב אזור התעשייה של ראשל”צ, כיוזמה משותפת של בנצי בן שמחון, ארז מוסצ’ו וסמדר חן, אשר חברו יחד במטרה לפתוח מסעדה אסייתית, שתביא את בשורת הסושי לעיר, והפכה מהר מאוד למוכרת בקרב תושבי האיזור כולו.

11705962_954607321257525_2125694081_o

לאחר מספר שנים, המקום שהחל כביסטרו קטן וליין של ערבי סושי, עבר שיפוץ כללי ושדרוג בתפריט.

המסעדה החליפה את תפריטי הנייר הסטנדרטיים לתפריטי אייפד, והייתה בין הראשונות בארץ שהחלה להשתמש בהם.

11543034_954607511257506_35300898_o11705644_954607847924139_293653191_o

כיום בתפריט מופיעים כ-500 פריטים לבחירה, ביניהם תפריט סושי מושקע עם שילובים אקזוטיים ומיוחדים, מנות נודלס עשירות, מגוון בשרים ועוד.

המסעדה כוללת חלל עצום המאכלס בר-מסעדה, עם 250 מקומות ישיבה ומאובזרת באקווריום ענק וגופי תאורה מיוחדים (די חשוך במסעדה) המקנים לה אווירת מועדון ניו יורקי שוקק.

11713158_954607674590823_2087369437_o

הודות לתפריט העשיר,בניצוחו של השף אורי וקסלר, ערבי די ג’יי, והופעות חיות של מיטב האמנים שידעה ארצנו, הגיעה הסוהו במהרה למעמד של אחת המסעדות המצליחות בישראל.

כיום, כ-1100 אנשים סועדים בממוצע במסעדה ביום ונהנים משירות של 70 עובדים מדי משמרת!

את הערב החגיגי פתחנו עם קוקטלים מיוחדים: מקסי קוקוס ומרגריטה ספיישל

11266656_954611674590423_1260472607_o

בהמשך הגיע קוקטייל שרינג בגביע ענק וצבעוני – מרגריטה תפוזים עם פירות יער ותות

11705704_954629444588646_326049134_o

אז מה טעמתי בחגיגה:
המנות שהוגשו בתשומת לב רבה, היו טעימות מאוד, גדולות, מושקעות עד לפרטים הקטנים , עם חומרי גלם טריים איכותיים.

11724796_954614701256787_1364289651_o

פטריות פורטובלו מוקפצות בווק – רצועות פטריות פורטובלו מוקפצות בשום, חמאה, שומשום ומלח גס. מחיר למנה 64 ש”ח.

11705846_954670411251216_1312971542_o

סלט פינגו – סלט תפוחים סיני – תפוחים ירוקים, חמוציות מיובשות, שומר, על מצע של תערובת חסות מעוטר בפקאן סיני מחיר למנה 57 ש”ח

11725273_954616734589917_368279079_o

סלט שורשים ויאטנמי – גזרים צבעוניים, צנונית, שומשום שחור, כרוב אדום, כרוב לבן, צ’ילי חריף, מיקרו כוסברה וג’ינג’יר כבוש, עם בוטנים ברוטב ויניגרט אסייאתי. מחיר למנה 53 ש”ח

11539862_954622604589330_2075528455_o

עוד מנה מצויינת שטעמתי, ולא זוכרת את שמה…

11244850_954614947923429_2112766218_o

בודהה קאן – פטה כבד יפני בחמאה וסילאן ברוטב סוכר דקלים רימונים ויין. מחיר למנה 44 ש”ח

20150705_193532_HDR

פיצה טוקיו – סשימי טונה, על מצע טורטייה קריספי ומעל עגבניה, בצל, אבוקדו, מיונז ורוטב טבסקו. מחיר למנה 63 ש”ח צילום: ליאת גריסרו

11539667_954671577917766_1225113890_o

סשימי בקר – פרוס דק, בחומץ בלסמי ושמן זית, מוגש עם סלט בייבי, קונפי שום וגבינת פרמז’ן. מחיר למנה 57 ש”ח

11713277_954614724590118_1865485616_o

סשימי סלמון – בצל סגול קצוץ דק, בצל ירוק פלפלים אפריקאים לימון ושמן זית. מחיר למנה 56 ש”ח

11701420_954970107887913_1023325303_o

11713317_954624567922467_2017013426_o

11713720_888431934527980_370820256652380544_o

בסירה גדולה, מרשימה וחגיגית במיוחד הגיעו סוגים שונים וצבעוניים של סושי – קשה להחליט מה יותר טעים פה…

11706011_954617227923201_956026789_o

ג’ומי רול – 6 יחידות סשימי סלמון ברוטב פונזו (רוטב על בסיס סויה, חומץ אורז, ליים שמן כמהין) עם סלט נבטים מעל. מחיר למנה 63 ש”ח

11664093_954669414584649_731143133_o

הוריקן רול – אין סייד אאוט במילוי סלמון חריף, מלפפון, אבוקדו ואספרגוס, עטוף בטונה “מכת אש”, ספייסי מיונז, טוביקו ועירית מחיר למנה 63 ש”ח. צילום: סוהו

20150705_192946_HDR

ספרינג רול – 6 יחידות דפי סויה ממולאים בטונה קצוצה טרייה, טוביקו ואיקורא עם חסה ועירית בליווי רוטב פונזו, שקדים ולמון גראס. 54 ש”ח. צילום: סוהו

מה היה לנו במנות העיקריות?

11705868_954630514588539_280337164_o

צ’יקן קארי קוקוס – נתחי פרגית מוקפצות עם חציל,פלפלים בשלושה צבעים, רוטב קארי ומעט רוטב פטריות מוגש לצד אורז לבן מחיר המנה 59 ש”ח

11720929_954630481255209_1937671117_o

פאד תאי סוהו ספיישל – אטריות אורז רחבות, ברוקולי, פטריות פורטבלו, שעועית ירוקה, בצל ירוק, בטטה, בשר אנטריקוט קצוץ דק, שמן כמהין נענע פלפל חריף, סויה ומעט רוטב פטריות. מחיר המנה 62 ש”ח.

11725555_954630737921850_727105814_o

שרימפס טום יאם – ברוטב שמנת, פרמז’ן, נענע, עגבניות שרי וגרידת לימון (חריף) מחיר מנה 101 ש”ח

11701306_954631057921818_953971011_o

בומביי נודל קארי – אטריות ביצים, בצל ירוק, פטריות, עגבניות שרי, קארי, חלב קוקוס, בשר קצוץ, צנוברים, בזיליקום, כוסברה, סויה ומעט רוטב פטריות. מחיר המנה 61 ש”ח

למרות שכבר היינו מפוצצים מכל המנות המצויינות שטעמנו, אי אפשר לוותר על הקינוחים:

11724681_954642507920673_2027936681_o

פרמידת קרם עוגיות – שכבת חלווה שמעליה עוגיית פצפוצי אורז, קרם אגוזי לוז ושוקולד שבניהם גלידת קרם עוגיות מעוטר בקרם ריבת חלב, חלווה בוטנים מסוכרים . מנה עולה 51 ש”ח

11720095_954642617920662_636463027_o

פרמידת קרם ברולה – ברוטב בננות וקרמל חם. מחיר למנה 44 ש”ח

11713054_954642564587334_1687744562_o

פאד’ג שוקולד – מוגש בתוספת 2 כדורי גלידה. מחיר למנה 41 ש”ח

יש הרבה סיבות טובות לחזור שוב למסעדה, שמצליחה לשמור על רמה גבוהה של אוכל איכותי, שירות טוב ומקצועי.

ממליצה לכם להגיע למסעדה רק אחרי הזמנה מראש, אחרת תצטרכו לחכות שעות. ואם כבר הצלחתם להזמין מקום, תזכרו שמוקצב לכם זמן לארוחה.

המסעדה ממוקמת במתחם הרובע החדש שבראשון לציון.  במתחם  אין בעיית חנייה והיא ללא תשלום. בצמוד למתחם גם מגרשי חנייה בתשלום.

מסעדת הסוהו, משה בקר 15 אזור התעשייה הישן ראשון לציון. טלפון: 03-9658395

שעות פתיחה: כל יום מ- 10:00 עד הלקוח האחרון.

המון תודות ל @ליאת_גריסרו  שהפגינה ידע רב, ועזרה לי לעשות סדר במנות.

ופה המקום לאחל לסוהו:
יום הולדת שמח ועוד הרבה שנים טובות ומוצלחות.

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה